Vic ofereix un nou taller de compostatge casolà

El pròxim dimecres, dia 11 de maig a les 7 de la tarda, l’Ajuntament de Vic ofereix  la 6a edició del Taller de compostatge casolà adreçat a totes aquelles persones que vulguin fer-ne  a casa seva. Aquest tindrà lloc a l’espai del VIT, situat al recinte firal el Sucre.
 
El taller es basa en  explicar el detall en què consisteix el compostatge, com s'ha de fer, quines dificultats pots tenir, què s'hi pot posar i què no, com ha d'estar ubicat, entre altres.
 
Al finalitzar el taller s’entregarà gratuïtament un compostador a cada participant perquè pugui iniciar-se, amb el compromís d’acceptar un seguiment i assessorament per part de l’Ajuntament. El compostatge és un procés natural de descomposició de la matèria orgànica, ja siguin restes de cuina com de jardí, que es transforma en compost un adob de primer ordre per les plantes o el jardí. Aquesta activitat s'inclou a les accions del Pla Local de Prevenció de Residus de Vic que té com objectiu principal  reduir el 15% els residus que es generen a la ciutat.
 
Destacar que totes aquelles persones que tenen compostadors poden demanar una bonificació d'un 10% en la taxa d'escombraries.
 
Les places són limitades i tota persona interessada a assistir-hi ha de fer la inscripció a través de:
 
Del web www.vic.cat
Trucant al telèfon 93 886 21 00
Enviant un correu a mediambient@vic.cat