Page Nav

HIDE

grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Notícies d'última hora

latest

L’Ajuntament de Vic impulsa un procés participatiu relacionat amb la mobilitat de l’Eixample Morató

Davant la situació generada al barri de l’Eixample Morató, l’Ajuntament de Vic impulsa i activa un procés participatiu amb l’objectiu de co...

Davant la situació generada al barri de l’Eixample Morató, l’Ajuntament de Vic impulsa i activa un procés participatiu amb l’objectiu de conèixer l’opinió de la ciutadania entorn a la mobilitat d’aquesta zona. Durant els darrers temps, el barri ha viscut diferents modificacions de mobilitat i l’Ajuntament de Vic abans de fer un nou canvi vol que estigui avalat i ratificat per la ciutadania del barri, on tothom hi tingui veu.
El procés participatiu es concretarà amb dues opcions: mantenir la opció tal i com està ara, és a dir amb el carrer Bisbe Casadevall de sortida de la plaça dels Màrtirs; o bé, canviar la direcció d’aquest carrer i deixar en sentit únic el carrer Misericòrdia.
Aquest procés s’explicarà en roda de premsa demà, dimecres, dia 4 de novembre a les 10.00 h a la Sala Sert i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra; i el regidor de barri, Josep M. Roca.