VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Fullwidth

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

yes

Posts Title Display

yes

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
Amb l’objectiu de millorar la competència lectora dels alumnes de les escoles de la ciutat, l’Ajuntament de Vic i la Generalitat de Catalunya signen un conveni de col·laboració per impulsar aquest projecte pioner a Catalunya. L’acord se signarà el proper dijous, dia 29 d’octubre a les 12 del migdia a la Sala de Consellers de l’Ajuntament de Vic i comptarà amb la presència de l’alcaldessa de Vic, Anna Erra i la directora general d’Educació Infantil i Primària del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Carme Ortoll.
L’aprenentatge de la lectura representa, en l’àmbit educatiu, un dels punts centrals que determina el fracàs o l’èxit dels alumnes. Poder assegurar que la majoria dels alumnes assoleixin el domini de la lectura significa fer un pas endavant en l’equilibri de la balança entre l’èxit i el fracàs escolar.
La iniciativa compta actualment amb la implicació de totes les escoles de la ciutat, cinc de les quals s’han incorporat de nou aquest curs 2015/16. Per aquesta raó, el mateix dijous a les 5 de la tarda, es durà a terme una sessió formativa adreçada a l’equip de mestres de les noves escoles implicades en el projecte, amb l’objectiu de proporcionar els enfocaments teòrics i pràctics en l’àmbit de la lectura que els capaciti en l’organització i implementació del projecte als respectius centres educatius.

Slider

7/recent-posts/slider