Horòscop (del 7/9 al 13/9)

Horòscop (del 7/9 al 13/9)
Àries (21/3 al 20/4)
Tocarà posar al dia l’economia familiar. Tot el que té a veure amb recursos compartits passa per un moment de revisió. La salut demana una ullada i canvi d’hàbits. Evita excessos.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Possible inici d’un projecte laboral amb un amic. Voleu fer alguna cosa productiva plegats. Si la relació de parella no funciona i ja n’heu parlat, potser és moment de donar-vos espai.

Bessons (21/5 al 21/6)
Potser ha arribat el moment de tornar a ser pares. Si més no, ho valorareu. Però tant si això passa, com si no, sents que la teva llar es queda petita. T’agradaria ampliar l’espai.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Adquireixes més seguretat en tu mateix. Deixar enrere les pors és un treball personal que només tu pots fer. Aviat entres en una fase més positiva per alliberar-te de part del passat.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
El que voldries fer i el que fas no acaben de ser el mateix. Vius limitacions que t’ofereixen una visió més madura de la vida. Tot no pot ser, segur que hi ha més coses que pots fer.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Tens por de no poder arribar a l’objectiu material. Per sort comptes amb algunes ajudes econòmiques i aniràs fent el que t’has proposat. En l’amor entres en una etapa de més compromís.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Tot i que estàs en una fase final del teu cicle anual, tens prou energia per encarar els contratemps que es presenten. L’economia aviat millorarà, i deixaràs una etapa compromesa.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Si estàs ficat en assumptes judicials, sigues prudent i mira de no xerrar més del compte. El silenci és el teu aliat. Bons moments en parella i per fer activitats divertides plegats.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Possible oportunitat laboral en el sector serveis o sanitari. Potser no és el que vols, però si necessites diners, no dubtis. T’ajudarà a organitzar la part material de la teva vida.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Fas una bombolla on pots refugiarte del món. No és fàcil per tu aïllar-te dels problemes. Moments de solitud plaent. Algú t’estima però no és capaç de manifestar-se. Dóna-li temps.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Possibilitat de fer un viatge en bona companyia. Necessites estudiar i ampliar informació sobre un munt de temes del teu interès. Reps col·laboració ideològica per part de la parella.

Peixos (Del 20/2al 20/3)
La vida et posa al davant algunes situacions on podràs reafirmarte, i vivències que, mitjançant la diferència, et trobaràs a tu mateix. L’economia demana una remodelació urgent.
Per Dhanna Astròloga / Tot Mataró