VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
L’Ajuntament de Vic engega de nou una nova temporada de la programació dels Centres Cívics de Vic. Aquesta recull 35 activitats trimestrals i 12 activitats de caps de setmana en diversos formats.
 
Com a novetat, el CCVIC Serra-de-Senferm acollirà activitats de "salut i benestar" i el CCVIC la Guixa se centrarà en activitats de "dansa, natura i esport". D’altra banda, aquesta nova temporada, a banda de l’oferta dels Centres Cívics, també acolliran activitats de la programació de tardor La Central, el VITLa Farinera i el Centre d'Arts Visuals de Vic.
 
El període d'inscripció s'obrirà el dia 14 de setembre a les 4 de la tarda i es tancarà el dia 25 de setembre pels tallers trimestrals. Pel què fa a les activitats de cap de setmana, es mantindran obertes les inscripcions fins una setmana abans de portar-se a terme.
 
Tota la programació s’iniciarà durant la setmana del 28 de setembre al 2 d'octubre i entre moltes de les activitats hi haurà vitrofusió, fleca natural, xinès, sortides amb bugui, carns exòtiques, ortofonia, shogi, infinity scarf, teatre, etc.
 
Es pot consultar tota la programació a: www.vic.cat/ccvic

Slider

7/recent-posts/slider