Nova programació dels Centres Cívics de Vic

L’Ajuntament de Vic engega de nou una nova temporada de la programació dels Centres Cívics de Vic. Aquesta recull 35 activitats trimestrals i 12 activitats de caps de setmana en diversos formats.
 
Com a novetat, el CCVIC Serra-de-Senferm acollirà activitats de "salut i benestar" i el CCVIC la Guixa se centrarà en activitats de "dansa, natura i esport". D’altra banda, aquesta nova temporada, a banda de l’oferta dels Centres Cívics, també acolliran activitats de la programació de tardor La Central, el VITLa Farinera i el Centre d'Arts Visuals de Vic.
 
El període d'inscripció s'obrirà el dia 14 de setembre a les 4 de la tarda i es tancarà el dia 25 de setembre pels tallers trimestrals. Pel què fa a les activitats de cap de setmana, es mantindran obertes les inscripcions fins una setmana abans de portar-se a terme.
 
Tota la programació s’iniciarà durant la setmana del 28 de setembre al 2 d'octubre i entre moltes de les activitats hi haurà vitrofusió, fleca natural, xinès, sortides amb bugui, carns exòtiques, ortofonia, shogi, infinity scarf, teatre, etc.
 
Es pot consultar tota la programació a: www.vic.cat/ccvic