Horòscop (del 28/9 al 4/10)

Àries (21/3 al 20/4)
Abans de reaccionar compta fins a deu. Estaràs una mica atabalat i pots reaccionar de manera un xic agressiva. Tot i així pots trobar alguns oasis de pau amb la parella. Dies romàntics.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Podries tenir algun moment de tensió amb persones de la família, especialment del sexe femení. Procura ser assertiu a l’hora de comunicar-te. Et tocarà posar ordre al lloc de treball.

Bessons (21/5 al 21/6)
Estàs una mica capritxós en l’àmbit sentimental. Ara sembla que algú ha tornat a encendre el teu foc interior. Estaràs molt comunicatiu. Has après algunes coses i vols fer-te escoltar.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Qüestions laborals ocupen el teu cap en aquests dies. Sembla que has d’enfrontar alguna situació que no et fa massa gràcia. Surt al cinema o a veure algun espectacle que et faci somniar.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Dies de relaxament i trobades amb amics que et faran passar-ho bé. A la feina és moment de preparar estratègies que funcionin. En cas que hagis de negociar és necessari tenir un pla B.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
Ja ha començat la tardor i no et ve gaire de gust sortir al carrer. Aprofites per posar la teva llar al dia i començar aquell llibre que tenies pendent. Penses a anar al gimnàs.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Possibilitat que facis una escapada de cap de setmana. Et ve de gust veure altres paisatges. Entres en un període reflexiu que t’anirà molt bé per estructurar millor la teva vida.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Has passat uns mesos complicats i ara comences a veure la llum. Moment de gaudir de la vida i de la parella, si en tens. Un familiar d’edat avançada sembla que deixa aquest món en pau.

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Renoves algunes qüestions personals com la teva filosofia de vida o les creences. T’estàs tornant més terrenal i tens noves eines per gestionar el teu dia a dia. Tindràs l’agenda plena.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Algú està interessat en tu i t’ho farà saber. Si no tens parella, és possible que li donis una oportunitat per conèixer-vos millor. Trobes noves maneres de relaxar-te i desconnectar.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Retrobament amb algú del passat amb qui us posareu al dia. Moment de treball i poca compensació econòmica. Però sembla que aquest és el camí per anar cap on vols. No defalleixis.

Peixos (Del 20/2al 20/3)
Gestions relacionades amb l’habitatge. Podria ser que es tracti de reformes o d’una redecoració. Potser hauràs d’esquivar alguna fletxa enverinada, protegeix-te dels malintencionats.