• Notícies d'última hora

  VIC FM

  Vic se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

  Tots els països consideren que el patrimoni representa la seva cultura i la seva història d’una forma privilegiada. Tant és així, que sovint aquest patrimoni és un símbol de la identitat dels pobles.

  El patrimoni expressa, en qualsevol cas, la riquesa cultural col·lectiva i comuna, i és un factor de coneixença mútua i d’entesa entre les nacions.

  Les Jornades Europees del Patrimoni van ser creades per acostar la ciutadania europea a aquest tresor col·lectiu, tant a la seva realitat més local, com a aquesta dimensió continental, no menys certa ni de menys interès.

  Vic s’hi adhereix organitzant diferents activitats amb l’objectiu de donar conèixer i descobrir Vic com a ciutat romana i per aquest motiu el proper dimarts, dia 6 d’octubre es convoca una roda de premsa per explicar el programa concret. Aquesta comptarà amb la presència de la regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero; la regidora de Cultura, Susagna Roura i un representant de l’Associació Centre d’Investigacions Arqueològiques d’Osona  (CIAO).

  RECORDEM

  Motiu: Vic se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
  Dia:       Dimarts, 6 d’octubre
  Hora   18.30 h
  Lloc:      Sala Sert. Ajuntament de Vic

  Butlletí de Notícies

  Noticies

  Ultima setmana

  Cultura

  Vota al VIGATA DE L'ANY 2O18

  Oci