Vic se suma a les Jornades Europees del Patrimoni

Tots els països consideren que el patrimoni representa la seva cultura i la seva història d’una forma privilegiada. Tant és així, que sovint aquest patrimoni és un símbol de la identitat dels pobles.

El patrimoni expressa, en qualsevol cas, la riquesa cultural col·lectiva i comuna, i és un factor de coneixença mútua i d’entesa entre les nacions.

Les Jornades Europees del Patrimoni van ser creades per acostar la ciutadania europea a aquest tresor col·lectiu, tant a la seva realitat més local, com a aquesta dimensió continental, no menys certa ni de menys interès.

Vic s’hi adhereix organitzant diferents activitats amb l’objectiu de donar conèixer i descobrir Vic com a ciutat romana i per aquest motiu el proper dimarts, dia 6 d’octubre es convoca una roda de premsa per explicar el programa concret. Aquesta comptarà amb la presència de la regidora d’Urbanisme, Fabiana Palmero; la regidora de Cultura, Susagna Roura i un representant de l’Associació Centre d’Investigacions Arqueològiques d’Osona  (CIAO).

RECORDEM

Motiu: Vic se suma a les Jornades Europees del Patrimoni
Dia:       Dimarts, 6 d’octubre
Hora   18.30 h
Lloc:      Sala Sert. Ajuntament de Vic