La Fundació Embat Cultural, engega un casal d'estiu per nens/es de 6 a 12 anys.


El Casal d’Estiu “Culturesport” ofereix una serie d'activitats lúdiques i educatives que tenen com a principal objectiu que els joves i infants gaudeixin del seu temps de lleure d’una manera activa i divertida, i aprenguin i experimentin amb activitats que normalment queden fora de les aules. Es crearà un espai on els infants i joves aprendran i desenvoluparan habilitats de relació amb l’entorn, jocs, cultura popular catalana, esport i activitats de tot tipus.
Aquest casal vol reforçar els vincles de solidaritat, respecte i companyerisme entre nens i nenes, i l’estima per l’esport, la cultura i les costums. L'objectiu és gaudir del temps de lleure deixant volar la imaginació, descobrint les nostres capacitats creatives i fomentant valors solidaris, realitzant activitats diferents a les habituals.
El treball conjunt de les entitats que formen part del projecte i la barreja de les seves activitats culturals i d’oci, s'uneixen amb una mateixa finalitat: la transmissió de la nostra cultura a través d’uns valors que sorgeixen de l’activitat esportiva i cultural i social.