Horòscop del 8/6 al 14/6

Consulta el teu horòscop setmanal al nostre web. Totes les prediccions sobre salut, diners i amor cada setmana.

Àries (21/3 al 20/4)
Compte amb les presses. Això és aplicable a la conducció. Si no t’agrada la feina o el teu superior, ara pots cercar alguna cosa millor. Evita l’agressivitat. Les bones formes t’evitaran problemes.
Taure (Del 21/4 al 20/5)
En aquest moment pot ser que hagis de gestionar qüestions patrimonials. Trobades al voltant de la taula amb persones de la família. Si pateixes insomni, escriu el que et passa. T’alliberarà una mica.
Bessons (21/5 al 21/6)
Converses en parella per establir alguns límits o bé obligacions. La inestabilitat que vius, en l’àmbit laboral, et pot resultar inquiet

ant. Si tens possibilitat, segueix formant-te en allò que t’agradi.
Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Et pots trobar en una activitat en què hagis de posar-te davant del públic. Això serà un petit moment de glòria per a tu. La qüestió
econòmica pot millorar, i això et donarà més seguretat personal.
Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Estàs més atractiu i amable ara, i pots robar més d’un cor. Vius un moment de sort i protecció que és bo aprofitar. Si tens una feina de mestre o de cara al públic, seràs molt ben acceptat i valorat.
Verge (Del 24/8 al 23/9)
Estàs ocupat amb els teus assumptes laborals. Tant, que ni t’adones del que passa al teu voltant. Per altra banda, et sents inspirat i romàntic. Hi ha algú que ha conquerit el teu cor. Gaudeix-ne.
Balança (Del 24/9 al 23/10)
No veus el futur tan negre com abans. Pot ser que t’impliquis en una activitat grupal que et portarà satisfaccions personals. Despeses inevitables, que poden fer trontollar el teu saldo bancari.
Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Poden donar-se algunes satisfaccions relatives a la feina, sembla que t’acostes als teus objectius. En qüestió de recursos compartits, és bo que miris la lletra petita abans de signar documents.
Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Assoleixes un canvi de filosofia de vida. De veure les coses d’una altra manera. Has après molt en els darrers temps. Et sents alliberat, com si haguessis deixat un pes enrere. Desprens positivitat.
Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Els amics poden ser els protagonistes aquests dies. Més d’una trobada per passar-ho bé. Una persona t’estima i pot ser que ara t’ho manifesti. Però de tota manera té algunes pors. Serà bo parlar-ne.
Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Activitats amb els fills que et poden deixar esgotat. Pot ser també que iniciïs algun tipus d’esport. Si has d’exposar la teva opinió o has de posar-te davant del públic, tindràs una bona rebuda.
Peixos (Del 20/2al 20/3)
No acabes de gestionar l’economia de manera que et doni tranquil·litat, i potser has de prendre una decisió en aquest sentit. Si passes un problema de salut, pots trobar un tractament més adequat.

Per Dhanna Astròloga / Tot Mataró / AMIC
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris