Page Nav

HIDE

grid

GRID_STYLE

Classic Header

{fbt_classic_header}

Top Ad

//

Notícies d'última hora

latest

Dia Mundial del Medi Ambient VIC‏

El proper divendres, dia 5 de juny es celebrarà la 17a edició de la  Bicicletada de les Escoles de Vic  en motiu del  Dia Mundial del Medi ...

El proper divendres, dia 5 de juny es celebrarà la 17a edició de la Bicicletada de les Escoles de Vic en motiu del Dia Mundial del Medi Ambient, que com en d’altres anys comptarà amb la participació de 9 centres escolars de la ciutat:  Santa Caterina de Siena; Andersen; Pare Coll; Doctor Joaquim Salarich; Guillem de Montrodon; Sínia;  Escola Centre; Sagrat Cor i Sentfores.
 Els nens i nenes sortiran de la seva escola a les 9.00 h del matí,  fins arribar al Riu Gurri a les 10.00 h, concretament a l’esplanada propera al C/Indústria, on esmorzaran i realitzaran diverses activitats relacionades amb l’ecosistema del riu i les espècies d’ocells. L’activitat finalitzarà 12.00 h, moment que tots els alumnes tornaran cap a les seves respectives escoles.

D’altra banda, el mateix dia a les 15.15 h tindrà lloc l’acte de  ‘Presentació de l’Arborètum de l’Era d’en Sellés’. Aquest treball ha estat realitzada per l’escola Pare Coll de Vic en col·laboració amb l’Ajuntament de Vic. La iniciativa consta d’una senyalització específica en una vintena d’arbres del parc, a més d’un anàlisi dels usos i usuaris del parc. En el transcurs de l’acte es mostraran els resultats, s’inaugurarà la senyalització i es farà una lectura de poemes amb música interpretats per alumnes de l’escola. L’acte comptarà amb la participació d’alumnes, mestres de l’escola, l’Associació de veïns del barri Vic Nord i la 1a tinenta d’alcalde i regidora d’Educació en funciona, Anna Erra.


RECORDEM 1:

Motiu: Bicicletada Dia Mundial Medi Ambient

Dia: Divendres, dia 5 de juny

Hora i lloc d’inici: 10.00 h. Arribada al riu Gurri (esplanada costat del pont del carrer Indústria, darrera magatzem àrea manteniment)

Cap comentari

Deixa el teu comentari aqui!