Artdepas omplirà de nou Vic d’activitats culturals durant l’estiu

Aquest cap de setmana comença la quarta edició d’ArtdePas, una programació estable de concerts, espectacles de dansa, teatre, circ i altres activitats culturals i artístiques a l’aire lliure durant els mesos de juny, juliol i agost.
L’objectiu d’aquesta iniciativa, impulsada des de l’Àrea de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de Vic, amb la col·laboració del VicJove, la Jazz Cava i la Diputació de
Barcelona, és omplir la ciutat de petites expressions artístiques per a què la gent, quan

passegi, gaudeixi d’una àmplia i variada programació cultural d’una forma gratuïta. L’ArtdePas, alhora, també vol ser una plataforma per donar a conèixer i promocionar les arts escèniques existents a la nostra ciutat i país.
Enguany s’han programat una trentena de propostes culturals que s’emplaçaran en diferents espais de la ciutat, des del 5 de juny fins el 6 de setembre, descansant només durant les tres setmanes de Festa Major.
Com a novetat per aquesta edició, les actuacions del divendres a la nit seran itinerants per diferents places de la ciutat. El tret de sortida serà el 5 de juny, a la plaça Santa Cecília de Vic, amb maquillatge corporal en directe i l’actuació del grup osonenc
Andròmina. El seguiran les actuacions de Gorg Trio a la plaça de la Pietat, Les Carottes Râpées a la plaça de Montrodon, Quintet Arezzo a la plaça del Pes i l’actuació de Klakjón al parc de davant del restaurant de L’Atlàntida. Els concerts, que s’allargaran fins a l’últim cap de setmana d’agost, començaran a les 11 de la nit.
L’entarimat de fusta de la rambla del Passeig continuarà acollint, a partir de les 7 de la tarda, les activitat dels dissabtes. En aquest espai es podrà gaudir, durant tots els caps de setmana d’estiu, d’espectacles infantils, titelles, teatre, música, dansa, circ i molt més. Aquest primer cap de setmana de juny es podrà veure, des de les 5 de la tarda, diverses actuacions emmarcades dins el Festival NePa-Món.
Com ja és habitual, la Jazz Cava serà l’encarregada de dinamitzar la plaça del Carbó tots els diumenges a les 7 de la tarda. Els vigatans Est Oest encetaran una programació musical que comptarà amb propostes emergents com Gemma Humet, Alba Careta & Martí Riera Duo o Ljubliana & The Seawolf, entre d’altres.

La majoria de propostes que es podran veure durant tot l’estiu pels carrers i places de Vic són el resultat de la convocatòria d’artistes oberta durant els mesos d’abril i maig. Un jurat ha estat l’encarregat d’escollir la trentena de grups participants d’entre la vuitantena de propostes presentades. Totes elles, passaran a formar part de la Borsa d’Artistes de la ciutat, un catàleg de propostes artístiques emergents.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris