L'horòscop per Cristina Señé (08/02 al 21/02)



El dia 9 de febrer hi ha lluna nova en el signe d'Aquari. Aquest és el moment propici per començar a implementar algun canvi que vulguem fer pel que fa a grups o societat. Si som constants, els resultats es veuran d'aquí a sis mesos amb la lluna plena en aquest mateix signe.


Recordeu que el dia 11 és adequat per encendre una espelma de mel, per tal que impregni la nostra llar amb la seva dolçor i ens ajudi amb aquests nous i bons propòsits.


ÀRIES:


Dies especialment rellevants per revisar la teva manera d'actuar. Quines estratègies has fet servir fins ara quan has volgut aconseguir alguna cosa? Redescobriràs maneres de fer que et donen els mateixos resultats amb menys inversió d'energia. Possibles associacions en projectes humanitaris on t'adonaràs que no necessites tantes coses per viure en plenitud.


TAURE:


Veuràs necessari fer canvis en l'àmbit tecnològic que donin més visibilitat al teu projecte. Ves amb compte de no explicar a qui no toca aquests nous enfocaments que estàs plantejant. Mantindràs el cap ple d'idees sense deixar de tocar de peus a terra. T'adonaràs que estàs deixant enrere les pors als canvis i guanyant confiança en aquesta manera més alliberada d'actuar.


BESSONS:


Posa atenció als teus somnis, ja que mentre dorms aquests podrien venir a donar-te informació de coses que no vols veure durant el dia. Descobriràs una manera de viure que et fa sentir més ple i connectat amb la teva veritat i estil de vida. Sentiràs desig de comunicar i aportar al món aquest canvi que s'està fent visible en tu.


CRANC:


Suposar les coses et podria generar malentesos. Demana i arriba al fons de la qüestió, això serà molt sanador i enriquidor. Aprofita l'energia d'aquests dies per arribar també al fons dels armaris, reordenar i netejar la teva llar de coses que ja no et serveixen. Crear un entorn clar en aquests dos àmbits t'ajudarà a gaudir de l'harmonia interna que desitges.


LLEÓ:


A través d'algú molt proper que consideres un company de vida veuràs reflectides algunes coses que potser no t'acaben d'agradar de tu mateix. Aquesta està essent una oportunitat per veure't a través de l'altre i demanar-li ajuda o la seva visió de tot plegat. Moment per revisar les tasques de cada un/a i per treballar en equip.


VERGE:


En l'organització del teu dia a dia, et permets les hores necessàries pel descans?

Posa consciència en els teus hàbits diaris i assegura't que et queda prou temps per tenir unes rutines saludables adequades. Alguna cosa et farà valorar quins són els hàbits que et carreguen d'energia i quins la minven. Moment per transformar els que calguin canviar.


BALANÇA:


Aquests dies estaràs molt connectat/da amb els infants. Podries reprendre algun hobby o esport que haguessis fet durant la teva infantesa, i és que t'adonaràs que a la vida d'adult també hi ha d'haver espai pel joc. Tindràs ganes de fer activitats amb els més petits, que et faran retornar a connectar amb la màgia del nen/a interior que tens dins.


ESCORPÍ:


Sigues tolerant amb tu mateix i envolta't de persones i entorns agradables. Veuràs aquell tema familiar que et preocupava des d'una nova mirada, plena de compassió i comprensió. La conversa amb algú proper et farà canviar la visió. Ets molt ràpid en pensaments i accions i no tots poden seguir-te. Respecta els temps de cada un.


SAGITARI:


Persones properes et vindran a demanar consell; tens el do de saber veure el cantó positiu de les coses. Si hi ha algun tema on no et vols ficar, no t'hi fiquis. Sigues sincer amb ell/ella. Pots acompanyar i estar al costat de la persona igualment sense ficar-te en cap embolic si no et ve de gust. De vegades només cal estar present.


CAPRICORN:


Podria ser que estiguessis tens físicament de tant treballar. A mesura que vagin passant els dies aniràs sentint-te alleugerit. Ara toca tenir confiança i esperar als resultats d'aquest gran esforç i treball. Revisa el teu mòbil per assegurar que no t'hagi quedat cap pla personal pendent d'aquests dies. Ara el teu cos et demana més passejos a l'aire lliure i tranquil·litat.


AQUARI:


Tens ganes de mostrar al món qui ets tu en essència i fer algun canvi d'imatge transformador. Que els que t'envolten s'hi vagin acostumant, ja que el cel del moment ens indica que aquest canvi en tu és només el principi de molts! Ah, per cert, per molts anys! El sol encara està al teu signe fins al dia 19 de febrer. Gaudeix d'aquest aniversari tan especial i autèntic.


PEIXOS:


El dia 19 el sol entra a Peixos, el teu aniversari ja arriba, per molts anys! T'havies fet una idea de la teva festa perfecta i veuràs que no serà exactament d'aquesta manera. Et sorprendrà veure que alguna cosa en les teves creences s'està transformant i que potser aquesta celebració, encara acaba essent millor del que havies pensat. Tot dependrà de l'actitud que hi posis.

Per Cristina Señé / Reclam Magazine / AMIC

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris