Bestiario. Un videojoc creat a Barcelona, basat en la mitologia i el folklore espanyol, que està sent un èxit a Kickstarter



 "Bestiario", un JRPG (Joc de Rol Japonès) que, inspirat en la rica mitologia i el folklore espanyol, promet portar als jugadors a una experiència immersiva com cap altra.


Inspirat per clàssics com la saga Persona i els JRPG de l'era de la PSX, "Bestiario" ofereix un sistema de combat dinàmic i exigent, que recorda als millors del gènere. Desenvolupat pel reconegut estudi barceloní Wiggin Industries, amb el director d'art Isaac Sánchez, també conegut com a Loulogio, al capdavant, aquest joc promet portar els jugadors a través d'una aventura que barreja amb mestria elements de la cultura popular espanyola amb la mecànica clàssica dels JRPG.


El món de "Bestiario" és un lloc on les llegendes i els mites prenen vida, des de l'asturiana Puerta del Sol fins a les muntanyes de Cantàbria. En aquesta Espanya postpandèmica, els jugadors es trobaran cara a cara amb criatures com el terrible ojáncanu, un cíclop de deu dits en cada mà, o la cocollona, una monja transformada en cocodril amb ales de papallona en cometre pecat. A més de les criatures mítiques, el joc també presenta versions reimaginades de vampirs, llops i altres éssers del folklore espanyol.


El sistema de combat és un dels punts forts del joc, amb una dinàmica que requereix estratègia i utilització intel·ligent de l'entorn. Des de les masmorres fins als boscos i les batalles a les ciutats, cada decisió tindrà un impacte en el resultat del combat. A més, els jugadors tindran l'oportunitat de desenvolupar les seves relacions amb altres personatges a través d'un sistema programat i de simulació social, oferint una experiència completa d'immersió en el món de "Bestiario".


A escala tècnica, el joc presenta models 3D amb textures de píxels que remeten als clàssics dels videojocs, aportant una estètica única que captura l'essència dels JRPG de generacions passades. A més, la banda sonora original, a càrrec de la guitarra espanyola de Carlos Romero i Enoc Benítez, complementa a la perfecció l'atmosfera del joc.


"Bestiario" no només és un joc, sinó una obra creada amb passió i dedicació per un equip entregat a oferir una experiència única als jugadors. Amb la seva campanya de finançament a través de Kickstarter ja en marxa, és el moment perfecte per unir-se a aquesta aventura que promet capturar els cors dels aficionats als JRPG i a la rica cultura espanyola.


En definitiva, "Bestiario" és més que un joc: és un viatge emocionant a través dels contes i llegendes d'Espanya, que ofereix una experiència de joc inigualable per a tots els amants dels videojocs i la cultura.




Sobre els Creadors:


Antonio Yuste és un popular creador de contingut relacionat amb videojocs en actiu des de fa 9 anys. Creador original de la idea de Bestiario, és també l'encarregat de la narrativa, assistir en disseny i codirigir el projecte.


Isaac Sánchez, conegut com a Loulogio, és un reconegut artista de còmics i director d'art de Bestiario. Reconeix amb orgull que el seu estil està inspirat en l'obra del mestre Alfonso Azpiri. Ha llançat nombrosos còmics, un d'ells amb criatures de la mitologia cántabra, Taxus.


Wiggin Industries, fundat el 2019, és un estudi independent de videojocs amb seu a Barcelona. Va néixer amb l'objectiu d'oferir als jugadors experiències d'alta qualitat creant mons en els quals veure's immersos en increïbles aventures.


Adjuntem l'enllaç del Kickstarter per si algú vol fer la seva aportació i emportar-se el que sens dubte serà el videojoc de l'any.


https://www.kickstarter.com/projects/robwiggin/bestiario-a-fast-paced-tactical-rpg

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris