Origen del calendari d'Advent



La tradició de fer un calendari de l'Advent té les seves arrels a Alemanya a principis del segle XIX. La paraula "Advent" prové del llatí "
adventus", que significa "vinguda" o "arribada", i es refereix a l'arribada de Jesús com a Salvador en la tradició cristiana.

Els primers calendaris de l'Advent eren molt senzills i es basaven a comptar els dies fins a la celebració de Nadal amb l'ús de marques o espurnes a la paret o una taula. No obstant això, la idea de tenir una finestreta o una porta que s'obri cada dia per revelar una imatge o una petita sorpresa, va sorgir a principis del segle XX a Alemanya i es va popularitzar ràpidament, estenent-se a altres països europeus.

Avui en dia, els calendaris de l'Advent es poden trobar en moltes formes i estils diferents. Molts d'ells contenen xocolata, joguines petites, i algunes versions més creatives, inclouen activitats o missatges especials per a cada dia fins a Nadal.

La tradició del calendari de l'Advent és una forma popular de fer el compte enrere fins a la celebració de Nadal i d'afegir una dosi d'emoció i expectació a aquesta temporada festiva.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris