REVISTA DE VIC OCTUBRE 110 - L'INICI DEL CATALÀ



Quan parlem dels nostres excel·lents redactors i col·laboradors, ho afirmem amb tota seriositat. Aquest mes, tenim la gran oportunitat de presentar un article elaborat per dues eminències que destaquen pel seu coneixement profund i la seva passió per la llengua catalana. Es tracta del professor Jesús Alturo, de la Universitat Autònoma de Barcelona, i de la professora Tània Alaix, també de la Universitat Autònoma de Barcelona. Els seus avenços en la recerca sobre els inicis de la llengua catalana a la ciutat de Vic han revelat un terme fascinant, que descobrireu a les pàgines de la nostra revista. Estic segur que quedareu tan meravellats com jo ho vaig fer.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


A més d'aquesta destacada col·laboració, comptem amb altres experts de renom que enriqueixen el contingut de la nostra publicació. El Sr. Miquel Molist i Badiola, conegut per la seva profunda saviesa sobre la cultura vigatana i la seva expertesa en el pintor Josep Maria Sert, aporta el seu coneixement inigualable. També tenim l'honor de tindre el Dr. Oscar Farrerons Vidal, de la Universitat Politècnica de Catalunya, així com amb altres figures de renom com la Sra. Mercè Anento i el conegut cuiner del Restaurant Ona de Vic. La seva col·laboració és testimoniatge del prestigi de la nostra publicació.



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE



Treballar amb aquesta colla de professionals compromesos que estimen profundament la seva feina és un autèntic plaer. La seva habilitat per explicar temes complexos d'una manera accessible per a tothom és realment admirable.


I per acabar, no volem deixar-vos sense una promesa emocionant. El mes vinent, tenim una sorpresa especial en preparació, amb la col·laboració d'un altre professional de primera categoria. Esteu convidats a descobrir-ho en primícia a la portada del pròxim número. Estic segur que us sorprendrà gratament.


Us agraeixo de tot cor la vostra fidelitat i us convido a seguir-nos. Ens llegim aviat!



LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ O CLICANT LA IMATGE


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris