El concessionari Auser Vic celebra un any oferint els seus serveis de venda i postvenda a la localitat



Auser, concessionari oficial de les marques Renault i Dacia de Movento, grup d’automoció referent en el sector de la mobilitat privada, està d’aniversari al complir aquests dies un any des de la seva arribada a Vic, amb unes instal·lacions ubicades concretament al Carrer de Lleida 10. 

Durant el seu primer any d’activitat a Vic, Auser ha aconseguit impulsar la distribució de les seves marques en un territori estratègic de la mà de Movento, que compta amb 68 anys de trajectòria. La combinació de l’experiència i la professionalitat de l’equip d’Auser, juntament amb el coneixement del sector per part de Movento, han convertir a Auser Vic en un dels concessionaris de referència de la zona. 

Un projecte que en paraules d’Antoni Sánchez, gerent d’Auser: “Vam iniciar el nostre projecte a Vic amb molta il·lusió i l’objectiu de treballar a diari, situant al client en el centre de totes les nostres accions, per garantir la millor experiència de compra i servei de postvenda de màxima qualitat. Aspectes clau que són, sense dubte, el nostre valor diferencial en el sector”.


Sobre Movento

Movento està present al Vallès Oriental, Vallès Occidental, Maresme, Barcelonès Nord, Baix Llobregat, Bages, Osona i Moianès, representant a 22 marques. És un dels grups d’automoció de referència en el sector amb vendes anuals superiors a les 29.000 unitats, tant de vehicle nou com d’ocasió. Movento pertany al grup Moventia, un grup empresarial dedicat a la mobilitat, compromès amb les persones, amb la societat, el medi ambient, la sostenibilitat i la qualitat de tots els seus serveis. 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris