Tornada a l'escola! per Xavi Ruiz - Revista de Vic 73


Vist el que hem vist, crec que ja res no em pot sorprendre, i Ă©s que la veritat, trobo de molt mal gust el que s'estĂ  fent amb l'educaciĂł.


M'explicarĂ© perquĂš no vull que hi hagin malentesos, i Ă©s que no trobo correcte que abans s'obrin els bars que les escoles, ja sĂ© que molts direu que s'ha d'activar l'economia, perĂČ no creieu que abans s'ha d'activar el model educatiu dels nostres fills i de tota la gent que estudia?


Els mestres tenen tota la raĂł del mĂłn, han estat deixats de la mĂ  de ningĂș, i tots aquests mesos han hagut de fer mans i mĂ nigues per poder educar als nostres fills, fent classes que no estaven remunerades, treballs, videotrucades, horaris... i que coi, ja era hora de la normalitat anormal.


Ara els nens ja han tornat a l'escola, i nosaltres fem sis anys que estem al carrer, i et demanarĂ s que tĂ© a veure una cosa amb l'altre? Doncs absolutament res, perĂČ Ă©s que no vull ser pessimista, hem de donar les grĂ cies al petit comerç que grĂ cies a ells estem fent una revista cultural lĂ­der en el sector, amb mĂ©s de 50000 visualitzacions web i amb mĂ©s de 24000 persones amb la revista cada mes a les seves mans.


NomĂ©s ens queda agrair a tothom que fa que s'esgoti cada dia que la repartim i donar les grĂ cies a tot el suport que ens feu arribar, sense vosaltres aixĂČ no seria possible, i sense els professors i professores tampoc ;)


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris