Tornada a l'escola! per Xavi Ruiz - Revista de Vic 73


Vist el que hem vist, crec que ja res no em pot sorprendre, i és que la veritat, trobo de molt mal gust el que s'està fent amb l'educació.


M'explicaré perquè no vull que hi hagin malentesos, i és que no trobo correcte que abans s'obrin els bars que les escoles, ja sé que molts direu que s'ha d'activar l'economia, però no creieu que abans s'ha d'activar el model educatiu dels nostres fills i de tota la gent que estudia?


Els mestres tenen tota la raó del món, han estat deixats de la mà de ningú, i tots aquests mesos han hagut de fer mans i mànigues per poder educar als nostres fills, fent classes que no estaven remunerades, treballs, videotrucades, horaris... i que coi, ja era hora de la normalitat anormal.


Ara els nens ja han tornat a l'escola, i nosaltres fem sis anys que estem al carrer, i et demanaràs que té a veure una cosa amb l'altre? Doncs absolutament res, però és que no vull ser pessimista, hem de donar les gràcies al petit comerç que gràcies a ells estem fent una revista cultural líder en el sector, amb més de 50000 visualitzacions web i amb més de 24000 persones amb la revista cada mes a les seves mans.


Només ens queda agrair a tothom que fa que s'esgoti cada dia que la repartim i donar les gràcies a tot el suport que ens feu arribar, sense vosaltres això no seria possible, i sense els professors i professores tampoc ;)


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris