Crida a tots els joves de Vic amb l’objectiu de definir el Pla Local de Joventut 2016 – 2020

Des de fa tres mesos el servei del Vicjove de l’Ajuntament de Vic ha iniciat un procés participatiu per a fer una diagnosi juvenil de la ciutat, emmarcat dins el Pla Local de Joventut 2016 – 2020. El Pla serà un document que guiarà totes les accions de joventut a Vic durant els propers 4 anys, i per tant, la veu dels joves és imprescindible.
 
El proper divendres, dia 22 de gener a les 7 de la tarda es convoca a una trobada de joves oberta a tothom, amb l’objectiu de crear un espai on el jovent de la ciutat pugui expressar què en pensa de la ciutat, de les polítiques de joventut, quines són les seves necessitats i com podem millorar entre tots i totes Vic.
 
D’altra banda, i pensat per aquells joves de la ciutat que no poden venir presencialment a la trobada, es dóna la oportunitat de participar i expressar l’opinió a través d’una enquesta online que es pot efectuar a través del web www.vicjove.cat. Destacar que entre tots els participants es sortejarà una tarja urbana de Vicomerç de 50 euros per a gastar-se en qualsevol producte o servei dels establiments adherits.
 
La fase de diagnosi juvenil s’allargarà fins a finals de març per després donar pas a la redacció de propostes, que també es durà a terme de manera participativa. La presentació del nou Pla Local de Joventut està planificada pel setembre de 2016.