• Notícies d'última hora

  VIC FM

  Crida a tots els joves de Vic amb l’objectiu de definir el Pla Local de Joventut 2016 – 2020

  Des de fa tres mesos el servei del Vicjove de l’Ajuntament de Vic ha iniciat un procés participatiu per a fer una diagnosi juvenil de la ciutat, emmarcat dins el Pla Local de Joventut 2016 – 2020. El Pla serà un document que guiarà totes les accions de joventut a Vic durant els propers 4 anys, i per tant, la veu dels joves és imprescindible.
   
  El proper divendres, dia 22 de gener a les 7 de la tarda es convoca a una trobada de joves oberta a tothom, amb l’objectiu de crear un espai on el jovent de la ciutat pugui expressar què en pensa de la ciutat, de les polítiques de joventut, quines són les seves necessitats i com podem millorar entre tots i totes Vic.
   
  D’altra banda, i pensat per aquells joves de la ciutat que no poden venir presencialment a la trobada, es dóna la oportunitat de participar i expressar l’opinió a través d’una enquesta online que es pot efectuar a través del web www.vicjove.cat. Destacar que entre tots els participants es sortejarà una tarja urbana de Vicomerç de 50 euros per a gastar-se en qualsevol producte o servei dels establiments adherits.
   
  La fase de diagnosi juvenil s’allargarà fins a finals de març per després donar pas a la redacció de propostes, que també es durà a terme de manera participativa. La presentació del nou Pla Local de Joventut està planificada pel setembre de 2016.
   

  Butlletí de Notícies

  Noticies

  Ultima setmana

  Cultura

  Vota al VIGATA DE L'ANY 2O18

  Oci