Restricció de vehicles al casc urbà de Vic de més de 12 tones

Aquest dilluns, dia 23 de març i fins el dia 30 d'abril es porta a terme la campanya informativa sobre la 'Restricció de vehicles en trànsit per l'interior del casc urbà'. Aquesta campanya va dirigida als camions que pesen més de 12 tones i que fins a l’actualitat passaven per l’interior de Vic sense aturar-s’hi.
La nova normativa queda inclosa a l’Ordenança municipal de circulació de vehicles i vianants, concretament a l’Article 2.9:
“Restarà prohibida la circulació de vehicles pesants en trànsit per l’interior del nucli urbà, inclosos aquells que tinguin per origen i/o destinació els polígons industrials del terme municipal de Vic. Aquests hauran de seguir obligatòriament els itineraris d’entrada i sortida que determini l’autoritat municipal. Tanmateix, es podrà prohibir la circulació d’aquest tipus de vehicles per determinats carrers de la ciutat, encara que sigui amb origen o destinació a la pròpia àrea urbana excepte aquells que s’autoritzin expressament.”
La senyalització s’ha instal·lat a les entrades del sud de Vic i es destaparan el mateix dilluns. A banda, els agents de la Guàrdia Urbana són els encarregats de fer difusió de la campanya entre els camioners i els empresaris dels polígons, amb l’objectiu que els conductors utilitzin els recorreguts alternatius.
A partir del dia 1 de maig s'aplicaran les sancions corresponents.
Per a més informació i per a demanar autoritzacions, si és necessari, cal contactar a la Guàrdia Urbana (gurbana@vic.cat)
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris