L’alcalde de Vic fa una trobada amb ramaders del municipi

L’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, s’ha reunit amb el Consell de la Pagesia amb l’objectiu d’intercanviar impressions entre el mateix sector i el consistori. Al llarg de la trobada l’Ajuntament de Vic de la mà dels polítics i tècnics han explicat les accions que s’han portat a terme al llarg d’aquests darrers anys en el món rural.
Destacar que aquestes trobades es fan periòdicament com a nexe de comunicació entre el món rural i l’ajuntament, on els pagesos de la ciutat aprofiten per posar en coneixement dels regidors les seves inquietuds i necessitats.
En concret i en la reunió d’avui, celebrada amb un petit esmorzar a Can Pamplona, l’arquitecte de l’Ajuntament de Vic, Mauro Mas, ha explicat les modificacions introduïdes al POUM que afecten al sòl no urbanitzable, com l’augment de capacitats a les granges, l’ampliació de masies existents, així com la modificació per permetre els allotjaments rurals.
Vila d’Abadal els ha explicat que tant ell com Mauro Mas, estan dins la comissió que estudia la nova llei d’urbanisme, que pretén, entre d’altres, la simplificació dels tràmits, i ha remarcat que “vetllaran pels seus interessos”.
La trobada també ha comptat amb la presència d’altres regidors del consistori com són Anna Erra, Josep Rafús i Toni Serrat.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris