L’Ajuntament lliura 6.600 euros a infants i famílies per gastar a les llibreries de Vic


La tarda de Sant Jordi a Vic va tornar a acollir, per segon any consecutiu, una gimcana cultural per fomentar la lectura entre els nens i nenes de 5 a 10 anys. Sota el nom de “La poció indesxifrable”, infants i famílies havien de descobrir de forma lúdica diversos punts de la ciutat. Uns indrets que comptaven amb diferents elements característics de la Diada de Sant Jordi.

Uns 800 alumnes de Vic i comarca van intentar resoldre tots els enigmes plantejats mitjançant les guies que s’havien repartit prèviament en els diversos centres educatius. Finalment, l’Ajuntament va lliurar 660  vals de descompte de 10 euros als infants i famílies que van resoldre correctament “La poció indesxifrable” i que s’hauran de gastar en llibreries de Vic.

 

 

Alguns dels espais amagats rere els enigmes de “La poció indesxifrable” eren la plaça Major o la Biblioteca Pilarin Bayés, des d’on va sortir el drac que va acabar a la plaça Major.

La regidora de Cultura, Bet Piella, valora molt positivament l’activitat ludicocultural que fomenta la lectura a mesura que es descobreixen nous indrets emblemàtics i culturals de la ciutat.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris