La llet fregida són unes postres tradicionals que es preparen de forma senzilla. És una recepta que es menja freda, per la qual cosa podràs deixar-la preparada el dia anterior perfectament.

Els ingredients són els següents.
750 ml de llet
100 g de sucre
80 g de maizena
20 g de mantega
La pell d'1 llimona
La pell d'1 taronja
1 branca de canyella
oli per fregir

Per a arrebossar: farina,ou, sucre i canyella en pols

Preparació:
Agafar 250 ml de la llet i afegir la maizena, removent fins que aquesta estigui totalment dissolta i reservem.
Mentre en una olla, posarem al foc la resta de la llet i afegirem la branca de canyella i les pells de la taronja i la llimona. Anirem remenant a foc mitjà i abans que bulli, retirem. Taparem l'olla amb una tapa i ho deixarem durant uns 15 o 20 minuts aproximadament.
Quan hagi finalitzat el temps, afegim a la llet infusionada el sucre i removem a foc suau fins que el sucre quedi totalment barrejat.
A continuació, afegim la llet amb la maizena, i a foc molt baixet i sense deixar de remenar, courem durant 20 minuts més fins que vegem que s'ha espessit.
Estenem la mescla en una safata de pírex o similar i deixem refredar unes quantes hores (millor  d'un dia per a un altre), tapant amb un film ran de la crema perquè no surti crosta.
Quan estigui completament fred, tallarem en trossos iguals la llet, per a posteriorment arrebossar-la en farina i ou. Un cop daurades tots els costats, retirarem i posarem en un plat amb un paper perquè absorveixi l'excedent d'oli. Una mica abans de servir, arrebossem en una mescla de sucre i canyella molta.
Per Eva Remolina / AMIC