REVISTA DE VIC 76 ' Hem guanyat' per Xavi RuizEncara ens queda molt camí per recórrer, però crec que hem guanyat.

Com a director d'aquesta revista ja porto quasi set anys, i dins del sector de la comunicació en porto 20, i mai m'hagués imaginat tenir tot el suport que tinc en tot el que faig.

Des de ben petit m'ha agradat escriure i dibuixar, també no parava de xerrar a classe i molta gent em deia que m'acabaria dedicant a fer llibres i revistes.


LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL


M'encanta el que faig i hem demostrat que es podia fer una revista cultural i no comercial a Vic.

També fa un any que vàrem sortir al carrer amb la Revista Tot Osona, i fa un parell de mesos amb Tot Catalunya.

Aquest any ha sigut per reflexionar, per desconnectar, per connectar-nos més amb nosaltres mateixos.


LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITALHem de valorar el fet que puguem estar vius, i sonarà a tòpic, però per desgràcia, aquesta pandèmia, s'ha endut a molta gent que estimàvem i això ens ha de fer valorar encara mes el simple fet de respirar, encara que sigui amb mascareta.

Tot això que explico és perquè tot i que l'any 2020 ha sigut un any ben diferent dels que he pogut viure, puc dir que hem guanyat, i que ha sigut un capítol més de la nostra vida, un capítol descartat o no de qualsevol sèrie de Netflix.


LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITALUs deixo amb l'edici√≥ especial de festes, amb la col·laboraci√≥ de grans professionals i amics i amb la seguretat que amb aquesta revista, passareu una molt bona estona.


Moltíssimes gràcies i que passeu molt bones festes!


LLEGEIX LA REVISTA EN FORMAT DIGITAL


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris