Vic cancel·la el Mercat Medieval 2020


 

Les fires i mercats previstos a Vic fins a finals d’any es cancel·len per frenar la segona onada de la pandèmia, tal com explica el regidor de Fires i Mercats, Titi Roca. És el cas de la Fira de la Muntanya que s’havia posposat al 20, 21 i 22 de novembre, el Mercat Medieval previst pels dies 5, 6, 7 i 8 de desembre, i el Festival de la Infància que s’havia de fer a finals de desembre i principis de gener.

          

En el cas de la Fira de la Muntanya s’està dissenyant una proposta digital on hi tinguin cabuda algunes de les conferències i presentacions de llibres previstes, així com altres continguts relacionats amb la temàtica de la pròpia fira. Roca remarca que es procurarà crear sinèrgies amb els expositors que havien confirmat la seva presència, per poder contribuir a visualitzar la seva oferta comercial i continuar avançant en la digitalització de les fires i mercats de la ciutat.

 

Pel que fa al Mercat Medieval també es proposaran continguts digitals amb sortejos, concursos i es donarà suport a la difusió de l’oferta comercial dels expositors que cada any omplien el centre històric de Vic amb unes 380 parades.

                              

El Festival de la Infància, que durant les tardes del període vacacional escolar de Nadal ofereix jocs i diversió pels nens i nenes, també queda suspès aquest any degut a les mesures sanitàries.

 

Titi Roca remarca la “necessitat de reduir la mobilitat i el contacte social” tenint en compte que tan sols l’any passat 260.000 persones van passar per la Fira de la Muntanya, el Mercat Medieval i el Festival de la Infància, que van comptar amb 460 expositors en total.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris