REVISTA DE VIC 51

És arribar aquestes dates i venir-me al cap molts records.
Aquest any fa 10 anys que el meu pare ens va deixar, 10 anys, i sembla que fos ahir quan el veia venint de treballar i encendre la seva barbacoa a la galeria, per fer-se un tros de carn i dir-me si en volia un tros.


No sé si ell sabia que jo em llevava a les 6.00 del matí per veure'l una estona, per estar amb ell, per veure'l riure i que m'expliqués qualsevol cosa, després m'enviava a dormir i jo ja era feliç.
També el recordo emprenyat, i sí que és veritat que ens enfadàvem per diferents punts de vista, i ara veig que moltes de les coses que em deia, tenien raó.
El cas Ă©s que ja fa 10 anys i encara el trobo a faltar. 


Que hagués dit ell de moltes coses que passen actualment? O com actuaria ell al davant de moltes situacions? PerquÚ només me'n recordo de les coses bones?
Hi ha molts lectors que desprĂ©s em comenteu coses d'aquests editorials, i Ă©s ben cert que quan els escric no penso en qui ho acabarĂ  llegint o a quantes persones arribarĂ , perĂČ ara que sĂłc pare, puc entendre els ulls amb els quals em mirava el meu pare, uns ulls sempre amb amor, amb tendresa, una mirada que recordarĂ© per molts 10 anys que passin. T'estimarĂ© sempre papa!


Us deixem amb un nou nĂșmero farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.

Xavi Ruiz


Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.
Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat


Publica un comentari a l'entrada

Comentaris