Revista de Vic 44

Hola a tots i benvinguts a un nou número de la Revista de Vic.


Aquest mes d’Abril, tornem a parlar de Sant Jordi, una festa en la qual ens regalem llibres i roses, cultura i flors, lletres i bellesa.
Una de les festes més arrelades al nostre país i on des de fa molts anys veiem on el llibre és el gran protagonista.
Tot el món segueix amb moltíssima admiració aquesta vetllada que celebrem els catalans el 23 d’abril, i s’ho miren amb bastant admiració, ja que hi ha molt poques festes populars on el llibre sigui el gran protagonista de la jornada.


A banda de tot això, aquest Sant Jordi, no presentem llibre, estic acabant 3 a l’hora i és gairebé impossible que arribem a temps, però sí que els anirem traient al llarg d’aquest 2018.
Un llibre il·lustrat de Vic, on un nen ens explicarà els indrets més màgics de la ciutat, també el llibre d’El temple de Can Forcada, un llibre on explico tot el relacionat amb aquesta gran casa que és situava al carrer Bisbe Morgades, i per acabar, també estem fent un llibre de fotografia amb el gran i admirat Manel Gausa.


A part de tot el que us he explicat, desitjo de tot cor que tingueu un sant Jordi ple de llibres i que gaudiu molt de la revista que teniu a les mans.



Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

Xavi Ruiz


CLICA AQUÍ PER LLEGIR L'EDICIÓ DIGITAL