El nou carnet virtual del Vicjove aposta pels joves emprenedors

El carnet del Vicjove, que actualment té gairebé 3.150 usuaris, es renova de format i apostarà pels nous emprenedors. El nou carnet virtual passarà a tenir forma d’aplicació gratuïta que ja es troba disponible a les plataformes d’Android i iOS i conviurà amb el format físic per a aquells usuaris que no disposin de telèfon mòbil. Amb el nou carnet, els joves d’entre 12 i 29 anys es podran beneficiar de descomptes a 56 comerços, establiments i entitats esportives de Vic.
 
El regidor de Joves, Titi Roca, va explicar ahir que un dels principals objectius del nou carnet és “donar una empenta al comerç jove i als nous emprenedors de la ciutat, seguint el concepte ‘de joves a joves’. Volem ajudar a visualitzar preferentment els negocis que tenen darrere un emprenedor jove i, alhora, amb l’ús de les noves tecnologies fem un pas més per arribar a aquest col·lectiu”.
 
L’aplicació, molt intuïtiva, permet que els establiments dels joves emprenedors destaquin per sobre dels altres amb un distintiu propi. A més, també permet fer recerca d’ofertes per categories i visualitzar l’historial de descomptes utilitzats per cada usuari.
 
El carnet Vicjove va néixer l’any 2009 en format físic i estava pensat per acostar els joves a la cultura. Més endavant, es va apostar per ampliar-ho amb la col·laboració d’alguns comerços. Fins llavors, hi havia 23 establiments adherits, seleccionats sense que se seguís cap criteri establert.
 
 

Com funcionarà el nou carnet?

 

Per facilitar tant en el comerç com al jove la seva identificació, l’aplicació mòbil inclourà un escaneig del DNI. Una vegada l’usuari es registri a la aplicació per donar-se d’alta, s’haurà de fer una fotografia al seu DNI. D’aquesta manera, quan utilitzi el descompte en algun establiment no serà necessari demanar el DNI físicament, ja li sortirà juntament amb el descompte que vol utilitzar.
 
S’establirà un contracte de 3 anys amb l’entitat col·laboradora i es podran renovar les promocions o descomptes cada vegada que l’establiment ho decideixi.