Els Centres Cívics (CCVIC) de l’Ajuntament de Vic presenten els Tallers i Propostes d’Hivern 2018

Les Propostes CCVIC arriben a la seva cinquena temporada amb una nova oferta de masterclass, converses, actuacions inèdites, sortides, activitats lúdiques, literàries i experiències culturals variades. Aquesta programació, iniciada la tardor de 2016, s’ha consolidat al costat dels Tallers i presenta, en aquesta edició, dotze propostes per a tots els públics, entre les quals destaquen l’espectacle poètic i musical ofert per Mercè Sampietro i Eduard Iniesta, les dues propostes amb motiu del dia de la dona (taller d’autodefensa feminista i taller de poesia d’autores), una conferència al voltant dels drets dels animals, l’ecologisme i l’animalisme i una conversa entre Josep M. Ganyet i la periodista Mercè Molist sobre tecnologia, informació i identitats, entre d’altres.
 

TALLERS

 
Aquest hivern trobareu una oferta renovada de tallers amb activitats als sis CCVIC. Cada centre cívic, especialitzat en una temàtica, presenta un ventall de cinc tallers de 8-10 sessions cadascun. S’hi poden trobar tallers més convencionals, com ioga, anglès, cant coral, i d’altres més novedosos o poc comuns, com disseny d’interiors, wordpress, cuina d’avantguarda, pedagogia infantil, etc...
Els CCVIC acolliran també un taller monogràfic gratuït organitzat per l’Àrea de Benestar de l’Ajuntament de Vic, per aprendre a interpretar les factures i aconseguir estalviar en el consum energètic domèstic. Aquest taller ja es va portar a terme durant el 2017 i, vist l’èxit i la demanda, es torna a programar en diversos centres cívics.

INSCRIPCIONS

 
El període d'inscripció als Tallers i Propostes s'obre el dia 8 de gener a les 16:00h, en línia i  de forma presencial a qualsevol centre cívic. Del 9 al 19 de gener els CCVIC atenen al públic de dilluns a divendres, matí (9:00h a 13:00h) i tarda (16:00h a 20:00h). 

MÉS INFORMACIÓ