Tot a punt per viure a Vic, la nit de Reis, la nit de tots


El dimarts, dia 5 de gener, tindrà lloc a Vic l’arribada de la Cavalcada dels Reis que enguany arriba a la seva 73a edició i compta amb la participació de més de 800 persones. La Cavalcada té una llargada d’un quilòmetre de distància.

Ses Majestats iniciaran el recorregut per la ciutat a 2/4 de 7 de la tarda al passeig de la Generalitat i recorreran diversos carrers fins arribar a la Plaça Major. El recorregut serà: Passeig de la Generalitat, Parc de Jaume Balmes, Rambla del Bisbat, Rambla dels Montcada, Plaça Santa Teresa, Rambla del Passeig, Plaça Santa Clara, Rambla del Carme, Rambla Davallades, Rambla de l’Hospital, C. del Dr. Junyent, C. de Mossèn Gudiol, Pl. de l’Estació, C. De Jacint Verdaguer i Plaça Major a 2/4 de 9 del vespre.

Més de 800 persones formen part de la cavalcada de Reis que té una llargada d’un quilòmetre; a banda de distribuir-se 1.500 Kg de caramels. Durant la cavalcada es cremaran 4 tones de teia de pi per tal de donar calor i color a la ciutat de Vic.

El dimecres, dia de Reis (6 de gener) i durant el matí, Ses Majestats faran diverses visites als hospitals, centres de dia i residències de la ciutat com el Monestir de Santa Teresa (2/4 de 10); Residència de les Germanes Josefines (3/4 de 10); Germanetes dels Pobres (1/4 d’11); l’Hospital Universitari de Vic (3/4 d’11); La Residència El Nadal (1/4 de 12); l’Hospital de la Santa Creu (12); i la Residència Saïts (1 del migdia)

Restriccions de trànsit amb motiu de la Cavalcada de Reis


Amb motiu de la Cavalcada dels Reis 2016 del dimarts, dia 5 de gener, la ciutat de Vic tallarà certs trams de circulació, així com també i hauran prohibicions d’estacionaments en diferents punts de la ciutat. Per aquest motiu es recomana que la gent es desplaci a peu i faci servir el transport públic que funcionarà fins a ¼ de 7 de la tarda i un cop finalitzada la cavalcada a les 9 del vespre reprendrà novament el servei

1.       Prohibicions d'estacionament temporals als següents carrers i hores:

·         Passeig de la Generalitat (sencer), a partir de les 14 hores.
·         Rambles de la circumval·lació interna, a partir de les 14 hores.
·         Carrers Jacint Verdaguer, Dr. Junyent i Mossèn Gudiol, a partir de les 14 hores.

Prohibició de circulació de forma temporal als següents carrers:

·         Accés a Passeig de la Generalitat des de Vic Sud, a partir de les 16 hores.
·         Passeig de la Generalitat (sencer), a partir de les 18 hores.
·         Països Catalans sentit sud, des del Pont del Blanqueig, des de les 18 hores.
·         Rambles de la Circumval·lació interna, des de les 18:30 hores.
·         Carrers Dr. Junyent, Mn. Gudiol i Jacint Verdaguer, des de les 18:30  hores.

El recorregut de la cavalcada serà el següent:


En tot cas es recomana que la gent es desplaci per a la ciutat a peu o faci servir el transport públic que funcionarà fins a ¼ de 7 de la tarda i un cop finalitzada la cavalcada a les 9 del vespre reprendrà novament el servei.