La consellera d'Educació, Anna Simó, visita l'Escola Estel de Vic

Josué, un alumne de l’escola i la Consellera d'Educació Anna Simó


La consellera d'Educació de la Generalitat de Catalunya Anna Simó va visitar el dia 20 d'octubre, el centre d'Educació Especial de Sant Tomàs l'Estel i es va reunir amb l'equip directiu de l'entitat i del centre educatiu. Simó va poder conèixer el funcionament del centre i quins són els principals reptes de futur de l'escola així com de les escoles d'educació especial.

Durant la reunió, el president de Sant Tomàs Joan Casany va explicar l'estructura de l'entitat i els diferents serveis que ofereix i la directora del centre Anna Martínez va desgranar el perfil de l'alumnat, les necessitats a les quals va respondre i els reptes de futur. Els van acompanyar el director general de Sant Tomàs Ricard Aceves, el representant de les famílies de l'escola Estel a la Junta de Sant Tomàs Jordi Sala i el director de l'àrea social i educativa de Sant Tomàs Dídac Olivella.

La consellera, juntament amb la directora general d'Educació Inclusiva Laia Asso, la directora dels serveis territorials d'Educació a la Catalunya central i la delegada del govern a la Catalunya central van rebre les peticions per escrit i es van comprometre a poder-les analitzar i donar-hi resposta. Per part de l'Ajuntament també hi va estar present la regidora d'educació Bet Franquesa.

A l'inici de la visita en Josué, un alumne de l'escola va lliurar un obsequi a la consellera (fotografia) amb una mostra dels productes de l'entitat i un conte sobre l'escola. Després de la reunió, la comitiva han pogut visitar les aules de primària i secundària, així com l'espai de menjador i el pati del centre. 


 

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris