Revista de Vic Abril - Marcats pels mercats. per Xavi Ruiz


 

Som de mercats, som de tradicions i estem fets d'experiències.


Tanco els ulls i recordo quan la meva mare, em posava les sabates noves per anar al Mercat del Ram de Vic. Estrenàvem roba i amb aquella il·lusió ens engalanàvem tota la família per viure un dels millors mercats de la Catalunya central.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA



El Mercat del Ram, forma part de Vic des del 888 amb el precepte del rei Odó i només se celebrava els dissabtes. Amb el pas del temps va passar de tenir bestiar a incloure maquinària agrícola i altres productes. Avui en dia a part de tota la resta, si han inclòs exhibicions de cavalls, tallers, concursos i s'ha obert a un públic més general i no tant professional.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA



Tothom té a la ment la paradeta de menjar de Planes Bones i la venda de cotxes on podem trobar molts descomptes que només es fan aquells dies. Al recinte firal del sucre podem fer tallers amb els petits de la casa i a fora podem veure els porcs i vaques més selectes de tot el territori.

Sens dubte és un mercat, ja molt consolidat i amb una màgia que durarà al llarg dels anys.



Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a info@larevistadevic.cat

LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris