Decora la teva casa tipus vintage amb molt d'estil



Decorar la teva llar amb objectes antics no sols és enriquidor i dona personalitat i caràcter a una casa, sinó que quan compres antiguitats estàs adquirint una cosa única, realitzada per un artesà. No obstant això, moltes persones no adquireixen alguna d'aquestes peces antigues, perquè es té la creença que és una cosa passada de moda, o tenen por a ser estafats. Alguns consells per decorar la casa tipus vintage:

Diferenciar entre antiguitat i "peça vella". Les antiguitats són peces úniques, de bona qualitat que es valoren pel seu origen, procedència i l'artesà que la va fer, mentre que en les "peces velles" sols es valora el seu temps d'elaboració.

Inspira't en el que t'apassiona. Els gustos i preferències canvien de persona en persona, per la qual cosa és important que tinguis el teu propi procés d'introspecció creativa.

Introdueix les peces a poc a poc.

Combina només dos estils. Encara que les antiguitats són compatibles amb molts estils de decoració diferents, es recomana que a l'inici només barregis dos tipus d'ells. Les antiguitats es porten especialment bé amb decoracions d'estil minimalista i modern contemporani.

Introdueix objectes que contrastin. El contrast crea un factor cridaner i d'impacte als espais, per la qual cosa sempre és una bona idea aplicar-ho. Especialment, quan volem crear un punt focal o protagonista a l'habitació.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris