Mil fulles de confit d’ànec farcit de bolets amb salsa de Vi

Ingredients per a 4 persones:
•4 blanquetes d’ànec confitat
• 2 planxes de pasta de full
•1 ou
•2 patates
Pel farciment
•1 ceba
•300 gr. de bolets al gust
•sal i pebre
•oli d’oliva
Per la salsa
•2 gots de vi
•5 cullerades sopares de sucre
•sal
•mantega
Elaboració:
Agafarem les blanquetes i les hi treure’m l’os (reservarem l’os), seguidament prepararem el farciment.
Amb una mica d’oli sofregirem la ceba picada ben prima. Quan la tinguem confitada afegirem els bolets trinxats al nostre gust, sal i pebre.
Acabat aquest pas, farcirem les blanquetes confitades d’ànec i taparem amb l’ os que hem reservat per simular la cuixa.
Amb la pasta de full agafarem les blanquetes i farem farcells i els pintarem amb una mica d’ou.
Un cop acabat les ficarem al forn a 180 º uns 25 minuts i al costat les dues patates tallades per la meitat amb oli, sal i pebre ( no molt grosses).
Per fer la salsa, una salseta molt simple de fer.
Amb una paella reduirem el vi amb el sucre i punt de sal, al final amb una mica de mantega la suavitzarem.
Una recepta molt fàcil de fer, però estic segur que els vostres convidats i familiars es lleparan els dits. Molt adient per aquestes festes.
Cuiner: Andreu Gómez
Restaurant l’Ona
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris