Vic adquireix el Segell Infoparticipa 2014

L’inici d’aquest any 2014 l’equip de govern de l’Ajuntament de Vic va agafar el comprom√≠s de complir amb la Llei de transpar√®ncia catalana i acc√©s a la informaci√≥ p√ļblica pendent de la seva aprovaci√≥ definitiva i per aquesta mateixa ra√≥ s’ha treballat i s’est√† treballant amb l’objectiu de que el web del mateix ajuntament (www.vic.cat) disposi de tota la informaci√≥ p√ļblica necess√†ria.
Avui s’ha fet p√ļblic que Vic √©s una de les ciutats que adquireix el Segell Infoparticipa 2014. Aquesta certificaci√≥ l’atorga la Universitat Aut√≤noma de Barcelona per fer un reconeixement a les bones pr√†ctiques que es posen de manifest als webs d’alguns ajuntaments de Catalunya, i alhora per promoure que siguin assumides per part d ela resa de responsables pol√≠tics i t√®cnics.
Aquest estudi s’ha realitzat en dues fases: una primera onada que es va fer el 2013 i on Vic va assolir una puntuaci√≥ inferior al 70%; i ha estat en aquest darrer any 2014 que s’ha obtingut un 98%. Aix√≠, es posa al mateix nivell que altres poblacions com s√≥n Barcelona, Reus, Calella, entre altres. Destaquem que un total de 67 ajuntaments d’arreu del territori obtenen tamb√© aquest distintiu. En aquest sentit, la 1a tinenta d’alcalde i encarregada de liderar pol√≠ticament aquest projecte, Anna Erra valora positivament la dada, i assegura que “era un comprom√≠s agafat i ara hem aconseguit aquest reconeixement, tot i que hem de continuar treballant per assolir el 100% “.
Per veure estudi complert podeu consultar: http://mapainfopublica.com/ca/informe/informe-sobre-els-webs-dels-ajuntaments-de-catalunya-que-poden-optar-al-segell-infoparticipa
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris