Vic adquireix el Segell Infoparticipa 2014

L’inici d’aquest any 2014 l’equip de govern de l’Ajuntament de Vic va agafar el compromís de complir amb la Llei de transparència catalana i accés a la informació pública pendent de la seva aprovació definitiva i per aquesta mateixa raó s’ha treballat i s’està treballant amb l’objectiu de que el web del mateix ajuntament (www.vic.cat) disposi de tota la informació pública necessària.
Avui s’ha fet públic que Vic és una de les ciutats que adquireix el Segell Infoparticipa 2014. Aquesta certificació l’atorga la Universitat Autònoma de Barcelona per fer un reconeixement a les bones pràctiques que es posen de manifest als webs d’alguns ajuntaments de Catalunya, i alhora per promoure que siguin assumides per part d ela resa de responsables polítics i tècnics.
Aquest estudi s’ha realitzat en dues fases: una primera onada que es va fer el 2013 i on Vic va assolir una puntuació inferior al 70%; i ha estat en aquest darrer any 2014 que s’ha obtingut un 98%. Així, es posa al mateix nivell que altres poblacions com són Barcelona, Reus, Calella, entre altres. Destaquem que un total de 67 ajuntaments d’arreu del territori obtenen també aquest distintiu. En aquest sentit, la 1a tinenta d’alcalde i encarregada de liderar políticament aquest projecte, Anna Erra valora positivament la dada, i assegura que “era un compromís agafat i ara hem aconseguit aquest reconeixement, tot i que hem de continuar treballant per assolir el 100% “.
Per veure estudi complert podeu consultar: http://mapainfopublica.com/ca/informe/informe-sobre-els-webs-dels-ajuntaments-de-catalunya-que-poden-optar-al-segell-infoparticipa
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris