InstaOsona organitza la seva primera trobada d’instagramers el 6 de desembre a Vic

Coincidint amb el primer aniversari d’InstaOsona i amb el Mercat Medieval de Vic, la comunitat instagramer de la comarca organitza la seva primera trobada, conjuntament amb l’Ajuntament de la ciutat. Es farà el proper dissabte 6 de desembre a Vic i està oberta a qualsevol instagramer, ja sigui d’Osona o de fora. La trobada es dividirà en dues parts: el concurs de fotos, que comptarà amb tres premis per a les tres millors fotos, i un dinar de germanor amb els participants. Al matí, després de ser rebuts a l’Ajuntament de Vic, els instagramers hauran de recórrer la ciutat i fotografiar almenys quatre punts que se’ls comentarà prèviament. Podran escollir entre la plaça Major, el Temple Romà, la Catedral, el Museu Episcopal, el pont romànic i les adoberies, la muralla i L’Atlàntida. La quarta foto, obligatòriament, haurà de ser sobre el Mercat Medieval. Les fotos s’hauran d’etiquetar amb els hashtags #vicmedieval14 i #instaosona. Al migdia, la trobada continuarà amb un dinar instagramer al restaurant La nova taula (plaça Don Miquel de Clariana, 4). I, a la tarda, els participants que ho vulguin tindran l’opció de visitar, gratuïtament, el Museu Episcopal.
INSCRIPCIONS OBERTES
Les inscripcions per a la trobada ja estan obertes. Es poden fer fins el 3 de desembre enviant un correu electrònic a instaosona@gmail.com. Cal detallar-hi el nom, el nom d’usuari a Instagram, la població, el nombre d’acompanyants amb perfil a Instagram i sense, i si es queden a dinar. El preu del dinar és de 20€ per cap.
PREMIS
La trobada lliurarà tres premis a les millors fotos, gentilesa de l’Ajuntament de Vic. El primer premi serà un vol amb globus per la Plana; el segon, una volta amb caiac pel pantà de Sau, i el tercer, una ruta amb burricleta per l’anella verda. A més, aquestes activitats van acompanyades del “Pack Vic”, que inclou una visita al Museu Episcopal, un dinar amb tast de productes de la terra, música dalt del campanar romànic o una visita pel centre històric. El jurat, format pels gestors d’InstaOsona, farà una primera tria de les imatges penjades a Instagram amb les corresponents etiquetes i en seleccionarà cinc. El veredicte final el decidiran els usuaris d’Instagram a partir dels seus “likes”. Tindran un dia per votar i les tres amb més “likes” s’enduran els premis. La comunitat InstaOsona va néixer el 6 de desembre passat i, des de llavors, ja ha organitzat tretze concurs a diversos municipis de la comarca. A Instagram, té més de 1.450 seguidors i centenars d’usuaris han etiquetat vora 17.000 fotos amb el hashtag #instaosona.
Podeu trobar InstaOsona a:
 Instagram: @instaosona
 Twitter: @instaosona
 Facebook: www.facebook.com/instaosona
 Bloc: instaosona.wordpress.com
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris