CATIM col·labora en una doble causa

El passat 1 de gener es va establir el conveni de col·laboració entre CATIM i la Fundació “El somni dels nens”, en una campanya de recollida de tintes i tòners per a impressores. Fins a data d’avui CATIM, com a gestor de residus homologat, ha aconseguit reunir 6.633,78€ que s’han destinat íntegrament a la Fundació.

Com ha estat possible?
Per facilitar la col•laboració CATIM s’encarrega d’enviar un contenidor per dipositar els consumibles buits, i en acabat fa entrega d’un justificant de residus que està validat per l’Agència de Gestió de Residus de Catalunya. L’import de tots els cartutxos de tinta que recull CATIM de forma gratuïta a les empreses, i els cartutxos que els particulars dipositen a les botigues de l’empresa es destinen íntegrament a la Fundació. D’aquesta manera, i mitjançant CATIM, a més de col•laborar amb el medi ambient també es participa en una bona causa.
L’objectiu de la Fundació és fer realitat els somnis de nens i nenes afectats de càncer o altres malalties greus o cròniques, amb la finalitat d’aportar una dosi d’il•lusió, que els ajudi a mantenir una actitud positiva durant el tractament.

Tot això ha pogut ser una realitat pels nens i nenes...
- Terapia amb cavalls
- Trasllat a PortAventura
- Taller de cupcakes
- Entrades al Circ du Soleil
- Visites al Zoo
- Visites a l’Aquarium
- Casal Obrir-se al món
- Casal Grandalla
- Quota de piscina
- Campus de bàsquet
- Classes de reforç escolar
- Compra d’un portatil

Hospitals Sant Joan de Déu, Sant Pau, Vall d’Hebrón i Parc Tauli
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris