Horòscop del 25/5 al 31/5

Consulta el teu horòscop setmanal al nostre web. Totes les prediccions sobre salut, diners i amor cada setmana.

Àries (21/3 al 20/4)
La teva parella vol compartir més temps amb tu. T’afalaga però també et posa una mica nerviós. Serà qüestió de pactar i arribar a un acord satisfactori per a ambdós. Dies de molta gestió i burocràcia.

Taure (Del 21/4 al 20/5)
Sembla que no acabes d’entendre que has de canviar una mica la teva filosofia. No cal deixar-ho tot enrere. Però si funciones amb esquemes obsolets, no deixaràs que la novetat entri a la teva vida.

Bessons (21/5 al 21/6)
Imparable. Així et sents aquests dies. Pots trobar facilitats per retornar amb una persona del teu passat. Si més no, en tindràs notícies. En la teva professió, vés amb compte amb el que signes.

Cranc (Del 22/6 al 21/7)
Prova de posar ordre a la teva vida domèstica i sentimental. Un cop sigui tot al seu lloc i hagis parlat amb la teva parella, veuràs les coses d’una altra manera. El Feng Shui et serà molt útil.

Lleó (Del 22/7 al 23/8)
Tot va força bé. Però sembla que amb els fills podria sorgir alguna tibantor passatgera. Si tens una relació sentimental, pot succeir que l’altra persona desitgi més compromís. Haureu de parlar-ne.

Verge (Del 24/8 al 23/9)
T’anirà bé una escapada per desconnectar d’alguns maldecaps de la feina. Hi ha un superior que no et tracta justament. Practica la paciència però tampoc deixis que abusin de la teva persona.

Balança (Del 24/9 al 23/10)
Pot passar que vegis la vida en parella en funció del que has vist en els teus pares. Aquests patrons poden ser limitats si la relació entre ells no era bona. Desfés-te’n si és el cas, i allibera’t.

Escorpí (Del 24/10 al 22/11)
Una atracció fatal pot sorgir en l’àmbit laboral. No és la millor opció si vols una cosa tranquil·la. Però com ets Escorpí, possiblement li trauràs profit, tot i els problemes que et pugui portar...

Sagitari (Del 23/11 al 21/12)
Dies per passar-ho bé. Moltes idees interessants. Algunes d’elles es poden dur a la pràctica, el que ja és prou difícil. Compte amb el que dius, sense voler pots vessar-la per un excés de sinceritat.

Capricorn (Del 22/12 i el 20/1)
Moment de gran inspiració, especialment literaria. Gaudiràs tanmateix de la lectura i del cinema. El sector laboral es troba força actiu. Si cerques feina, ara és el moment de començar a treballar.

Aquari (Del 21/1 al 19/2)
Necessites expressar la teva autenticitat, i manera de veure el món. Les millors vies són les creatives. Els fills també en formen part, són la teva creació. Et preocupa el futur que els deixes.

Peixos (Del 20/2al 20/3)
Pots rebre un regal de la parella, que vol compartir quelcom important amb tu. Possibles malentesos amb la família. Està bé evadir-se, però estigues al cas si has de resoldre assumptes delicats.

Per Dhanna Astròloga
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris