Vic acull una nova edició del Vicfloreix

El Vicfloreix aprofita l’entrada a la primavera per engalanar la ciutat amb flors. La iniciativa que tindrà lloc del 23 de març al 6 d’abril compta amb el tradicional concurs de flors als balcons i finestres i el concurs d’aparadors. A banda, l’associació de floristes de Vic engalanarà diferents espais emblemàtics de la ciutat com és el cas del Pont de Queralt, el Temple Romà o el mateix balcó de l’Ajuntament de Vic.
La presentació ha anat a càrrec de Pere Trasserra, president de Vic Comerç; Núria Simon, representant de l’associació de floristes de Vic; M. Àngels Dachs, de l’Escola Estel; i Anna Erra, 1a Tinenta d’Alcalde i regidora de comerç i turisme.

Erra, ha destacat que la iniciativa respon a una activitat turística i comercial de la ciutat i enguany, com a novetat, el gremi de floristes s’atreveix engalanar el Pont de Queralt, sumat el balcó de l’Ajuntament i Temple Romà que ja s’ha fet en passades edicions. En aquesta línia, la regidora ha explicat que aquest any el carrer de al Fusina de l’Eixample Morató quedarà engalanat gràcies a la implicació dels alumnes de l’Escola Estel de Sant Tomàs i ha fet esment que el projecte compta amb un treball en xarxa que ha valorat com “la força que té la ciutat de Vic per empènyer diferents iniciatives”.

Per la seva banda, el president de VicComerç, Pere Trasserra, ha explicat que en aquesta edició també s’obre un concurs d’aparadors entre els comerciants i que s’espera comptar amb més de 38 botigues, xifra dels participants de l’any passat. En aquesta categoria es contemplen 4 premis valorats amb vals de compra a les mateixes floristes agremiades a l’associació.
Núria Simon, ha agraït a l’Ajuntament, VicComerç i a l’Escola Estel per la seva implicació al projecte. D’altra banda, també ha animat a la ciutadania a engalanar el balcó i finestres dels seus domicilis i que des de l’associació de floristes se’ls hi donarà suport amb tot allò que creguin convenient. Pel què fa al concurs tota persona interessada ja pot recollir la butlleta d’inscripció que trobaran a qualsevol de les floristeries de Vic, Oficina de Turisme de Vic o a la seu de VicComerç. En aquest apartat, el concurs té en compte 4 premis que consisteixen en targetes urbanes de regal del VicComerç.

Finalment en representació de l’Escola Estel de l’associació Sant Tomàs, M. Àngels Dachs va destacar que els alumnes de l’etapa de 16 a 21 anys faran la decoració del carrer de la Fusina i va remarcar que precisament és en aquesta etapa d’edat que es dóna prioritat a la formació centrada en la vida laboral. A la presentació també es va comptar amb el testimoni de dos dels alumnes, en Paco i la Glòria.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris