La Festa de l’Esport Vigatà premia els millors esportistes del 2014

Divendres, la sala Ramon Montanyà de l’Atlàntida de Vic va acollir una nova edició de la Festa de l’Esport Vigatà 2015. El teatre va quedar ple de públic en aquest reconeixement als millors esportistes de la ciutat de l’any passat. L’acte va ser presidit per l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal i va comptar amb la presència de la regidora d’Esports, Montserrat Rovira, així com altres autoritats locals.
Rovira, va donar la benvinguda a la Festa de l’Esport 2015, reconeixent els valors de l’amistat, superació i respecte de totes les persones vinculades amb l’esport.
A l’iniciar la Festa de l’Esport d’enguany, es van fer entrega de diplomes a membres del Club Atlètic Vic, Club Bàsquet femení Osona, Club Bàsquet Vic, Club Gimnàstic Osona, Club Natació Vic-ETB, Club Patí Vic, Club de Tir Esportiu d’Osona, Escuderia Osona, Kyokushin Osona, Unió Ciclista Vic, Unió Excursionista Vic, Vic-Riuprimer, Vic Tennis Taula i, esportistes vigatans d’entitats de fora de Vic.

Anna Comet de l’Unió Excursionista de Vic, va ser proclamada millor individual absolut i alhora també es va emportar el premi a la millor esportista femení. Pel què fa la categoria d’individual masculí es va imposar l’esportista Joan Ruvireta del Club Natació Vic-ETB (triatló).
A la resta de categories, el millor esportista individual promesa va reconèixer Ferran Font, sots-campió d’Europa Sub-20 i màxim golejador de l’Europeu Sub-20 i del Club Patí Vic; pel què fa la categoria de millor special olímpic va ser per Marisol Rifà, del Club CAR. En la categoria de millor equip promesa es va distingir l’Infantil A del Vic-Riuprimer REFO i l’Unió Esportiva Vic Femení es va imposar a la categoria del millor equip absolut. Mia Carol (Club Atlètic Vic) es va emportar la distinció del millor esportista veterà i en la nova categoria de millor tècnic es va reconèixer la tasca de Cristina Saus, responsable de tecnificació del Club Gimnàstic Osona.

En el transcurs de la Festa de l’Esport Vigatà també es van realitzar distincions a persones vinculades en l’esport: Tomàs Masferrer, del Club Atlètic Vic; Laia Raventós, del femení Osona; Joan Anguita, del Club Gimnàstic Osona; Joan Mora, de l’OAR Vic; Miquel Saborit, de l’Unió Excursionista Vic; Ramon Carrascal de l’Unió Esportiva Vic; Josep Hernández, del Vic Tennis Taula; Joaquim Peix, del Club Natació Vic-ETB; i Josep Torras del Club Patí Vic. El punt emotiu de la Festa va arribar en aquest apartat, quan es va lliurar una distinció a títol pòstum a Dídac Herrero, del Club Bàsquet Vic i Carlos Fàbregas, del Vic-Riuprimer REFO.

La quarta edició dels premis Activitat Física, Innovació i Societat Ciutat de Vic, que promouen la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i la Penya Barcelonista, van ser per al Programa de responsabilitat personal d’Aleix Vila i per a La Fàbrica dels Somnis d’Ignasi Arumí.
Josep M. Vila d’Abadal, alcalde de Vic, va tancar l’acte manifestant el seu agraïment personal a l’equip que ha liderat la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Vic al llarg d’aquests dos mandats que ha encapçalat ell mateix: a la regidora, Montserrat Rovira i al gerent de l’Institut Municipal d’Esports, Miquel Duran. D’altra banda, Vila d’Abadal va posar èmfasis els valors de l’esforç, tenacitat, dedicació que cadascun dels esportistes apliquen al seu dia a dia. L’alcalde també va voler fer un reconeixement al paper que desenvolupen les juntes de les entitats esportives que gràcies al seu treball i insistència s’aconsegueixen objectius. “Junts hem de construir la societat i la nostra ciutat”, va manifestar l’alcalde. Finalment l’alcalde va recordar a tots els assistents que “amb l’esport som excel·lents”.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris