10è aniversari de l’Associació d’Acollida Menjador Social El Tupí

Aquest dissabte l ' Associació d' Acollida Menjador Social El Tupí va commemorar el seu desè aniversari. Durant els seus primers anys van estar ubicats a uns locals dels Claretians a Vic i des de fa un any l' Ajuntament de Vic els va dotar d' uns moderns i nous locals que permeten atendre amb més qualitat i dignitat a la cinquantena de persones que utilitzen aquest recurs social.
Núria Casamitjana i Marià Vilaró van recordar i fer memòria d' aquests 10 anys, comptant amb una assistència d' unes 200 persones. Els va acompanyar del regidor de Benestar i Família Xavier Farrés, que els va felicitar per la gran feina humanitària i social que estant fent, i els va agrair pel treball fet conjunt entre l' administració local i entitats com la seva, “ja que permeten que els ciutadans de Vic que passen per situacions de precarietat tinguin cobertes les seves necessitats bàsiques”.
L' acte va continuar amb una Eucaristia en acció de gràcies , celebrada pel Pare Màxim Muñoz , provincial dels Claretians i el Pare Joan Soler. Tot seguit la jornada va culminar amb una arrossada i un cafè concert amb el grup Vicus.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris