Vic estrena la reformada pista de bàsquet de l’Horta Vermella

D’esquerra a dreta: la presidenta del Femení Osona, Inmaculada Magem; la regidora d’Educació, Bet Franquesa; el president de l’Associació de veïns de l’Horta Vermella, Joan Pujols, el regidor d’Activitat Física i Esports, Eduard Comerma; i el president del Club Bàsquet Vic, Jordi MolasL’Ajuntament de Vic va presentar divendres la reforma de la pista de bàsquet de l’Horta Vermella que, amb motiu de la Capitalitat del Bàsquet Femení que ostenta Vic aquest 2024, és una de les iniciatives que s’ha dut a terme des de la comissió per promoure el bàsquet outdoor. 

A més de la presentació de la reforma de la pista de bàsquet, el regidor d’Activitat Física i Esports, Eduard Comerma, va presentar el Mapa d’Espais Esportius de pràctica lliure a la ciutat. Es tracta d’una iniciativa per donar a conèixer i apropar a la ciutadania els espais que ofereix Vic amb la voluntat de promoure estils de vida saludables, una oferta variada d’espais i la pràctica d’activitat física a tots els col·lectius i edats, en línia amb l’eix de Salut del Pla de l’Esport Vicactiva’t.
 
El regidor d’Activitat Física i Esports, Eduard Comerma, va posar en valor la Capitalitat del Bàsquet Femení a la ciutat i va comentar que “la reforma de la pista servirà per deixar-ho com a llegat d’aquesta capitalitat que té Vic”. Va afegir que és una intervenció que es fonamenta en la idea de continuïtat i que dinamitza l’esport popular, a més “de tenir la voluntat per optimitzar i donar a conèixer tot el ventall d’activitat física que disposa la ciutat”.
 
L’Ajuntament de Vic i l’Associació de Veïns del barri de Santa Anna han treballat conjuntament per reconvertir els usos de la pista de Santa Anna, que ha passat a ser una pista de vòlei, la primera a l’espai públic. Aquesta acció s’ha dut a terme amb la intenció d’ampliar l’oferta multiesportiva d’espais esportius de pràctica lliure a Vic.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris