REVISTA DE VIC ABRIL 116 - Història de Vic


"El temple Romà de Can Forcada" és una obra fascinant que ens transporta a través del temps i l'espai. Escrit per Carles Forcada i meticulosament editat per l'escriptor Xavi Ruiz, aquest llibre ofereix una mirada única a la història i les vivències personals d'una família en un entorn ric en història i cultura.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ


A través de l'extracció de llibres, cartes, poesies i records personals, el llibre ens guia a través dels corredors del temps, revelant els secrets i les intrínseques de la vida quotidiana en una Catalunya antiga. Des dels paisatges idíl·lics de Can Forcada, cada pàgina ofereix una nova perspectiva sobre com era la vida en aquesta època passada.


La reescriptura, recopilació, edició, muntatge, actualització i correcció a càrrec de Xavi Ruiz garanteixen una experiència de lectura fluida i enriquidora.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ



"El temple Romà de Can Forcada" és una obra imprescindible per als amants de la història, la cultura i la literatura catalanes. Descobreix una època passada i deixa't captivar per la riquesa i el magnetisme del passat en aquesta emocionant obra literària.

Es un llibre imprescindible en les biblioteques vigatanes, una manera d'entendre una epoca i de com vivien les families en un Vic de principis del segle passat.


LLEGEIX EN FORMAT DIGITAL LA REVISTA DE VIC CLICANT AQUÍ



Desde l'editorial de la Revista de Vic, volem donar les gràcies a la familia Forcada per la disposicio i les facilitats obtingudes tant de dades com de cessio de documnets.


Esperem que gaudiu un mes més de la Revista de Vic i bon Sant Jordi!

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris