Ara Vic, una proposta de ciutat

ara-vic

Xavier Farr√®s 

(publireportatge)

QUI SOM?

Som persones realment preocupades pel present i futur de la nostra ciutat. Per això volem treballar intensament per millorar cada vessant de la nostra ciutat i millorar la importància que ha caracteritzat la nostra ciutat com a capital de comarca.

Som persones amb inquietuds per una ciutat que creiem que mereix un canvi.

No som pol√≠tics. Som persones que vivim i ens desenvolupen laboralment, professionalment o empresarialment plenament enmig de la societat civil, que volem aportar els nostres valors i els nostres coneixements, expertesa i capacitat de treball per millorar l’actual situaci√≥ de la ciutat amb fets i no paraules.

QU√ą VOLEM?

Reviure el comer√ß de proximitat esperonant i facilitant el talent local i les iniciatives emprenedores, fet que ens distingeix d’altres ciutats. Facilitarem en reacondicionament de locals antics i l’accessibilitat per a l’obertura de nous espais comercials via la implicaci√≥ proactiva, permanent i en primera l√≠nia del consistori.

Potenciar totes les nostres emblem√†tiques fires i mercats de la ma del teixit cultural i associatiu de la nostra ciutat a fi d’atorgar-els-hi la projecci√≥ nacional i internacional que es mereixen, en pura conson√†ncia i nivell de la nostra ciutat, la nostra cultura i la nostra gent.

Abordar sense cap complex la seguretat en la nostra ciutat. Volem que els vigatans i les vigatanes puguin gaudir de la tranquil·litat que es mereixen retornant els carrers i els barris de la nostra ciutat, el civisme i seguretat que hem perdut per culpa principalment dels furs, robatoris, intimidacions, okupacions, vetllant alhora tamb√© per millorar la seguretat vial (patinets, bicicletes i cotxes).

Vetllar per la netedat i el manteniment vial dels nostres carrers, especialment en temes d’escombraries, graffitis, cartells, orins i deixalles al carrer.

Repensar la funci√≥ del transport p√ļblic alhora com un factor d’interconnexi√≥ m√©s flu√Įda amb la resta de les poblacions de la nostra comarca i com un eix cabdal per millorar l’accessibilitat a la zona comercial del centre de Vic amb una major aflu√®ncia del mateix.

Incrementar la disponibilitat d’habitatges, pensant en tothom per√≤ especialment amb els joves, potenciant la reocupaci√≥ d’immobles buits i ajudant la rehabilitaci√≥ de pisos antics del casc urb√† a fi d’aconseguir lloguers assequibles i accessibles. Desenvolupar i implementar una negociaci√≥ real i directa amb promotores i constructores a fi de desenvolupar i donar sortida a habitatges socials ampliant considerablement la seva oferta actual. Generar confian√ßa a propietaris i tenidors d’habitatges a fi d’incrementar l’estoc d’habitatges i facilitar l’acc√©s al primer habitatge del jovent que s’emancipi.

Desenvolupament de nous punts de reactivaci√≥ i integraci√≥ juvenil en la xarxa ciutadana, a fi d’abordar no solament la xacra de la viol√®ncia de g√®nere, sin√≥ tamb√© donar recol√ßament a les fam√≠lies i suport als joves en temes relacionats amb els trastorns de conducta alimentaria, la intimaci√≥ i assetjament escolar i en les xarxes socials aix√≠ com davant prejudicis racials.

Millorar les vies verdes que envolten la nostra ciutat perqu√® siguin un aut√®ntic espai que permeti gaudir als seus usuaris d’un temps de veritable recreaci√≥ visual i dels sentits envoltats de natura endre√ßada.

Atendre també les necessitats dels nostres animals de companyia habilitant per ells veritables espais de lleure i esbarjo.

ara-vic-logo
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris