100 NÚMEROS DE LA REVISTA DE VIC


 Quan un dels meus millors amics em va proposar d'obrir una revista, mai m'hagués arribat a creure que arribaria tan lluny, i es convertiria en la nostra feina principal. És per això que els primers agraïments han de ser cap a ell. Ell va veure en mi, alguna cosa que jo en aquell moment era impossible de veure. Gràcies, David.


Fa 100 mesos vaig fer una maqueta d'una revista, sense saber el que feia, vaig començar a ensenyar als possibles clients, una mena de magazín en format a4, en aquell moment, no hi havia cap mes de l'estil que havíem creat.

Després de diversos inconvenients i maldecaps que va suposar obrir una revista on hi havia moltes més, varen arribar els primers clients, el primer d'ells varen ser l'Àngel Isern de l'Habitatge de Vic, la Mercedes Benz, la Magda de la Ford i a més d'un centenar que ens van acompanyar i ens acompanyen encara. A tots ells, moltíssimes gràcies.






A mig camí, ja estàvem consolidats, molta gent ens coneixia i apostaven per nosaltres i tot va començar a ser molt més fàcil tot plegat.

Avui dia, puc dir que tenim un equip molt maco, uns lectors molt fidels i uns clients que són amics, que varen creure en el projecte i que gràcies a ells, som aquí avui dia.

Actualment, el nostre grup consta de 3 revistes, una editorial i una ràdio, i aquest any, obrirem una agència de publicitat.




Gràcies de tot cor per seguir amb nosaltres i anem a fer, com a mínim, 100 números més.


 Recordeu que si vols qualsevol de les nostres publicacions per correu, ens podeu enviar un correu electrònic a: 

info@larevistadevic.cat

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris