REVISTA DE VIC 58 "LA FESTA MAJOR DE VIC"

Normalment en aquest apartat de la revista reflexiono de coses que em passen durant el mes i que quan me'n dono compte ja estan escrites, sense filtres.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

En aquests anys he conegut molta gent interessantíssima i d'altres que no tant, de tots me n'emporto un record. D'ací a poc temps farem 5 anys, 5 anys de descobriments, d'amistats de vida, però no tot ha sigut flors i violes.
 Aquest número hem volgut recuperar la capçalera de la Revista de Vich antiga, la del mestre Anglada, l'hi hem volgut oferir aquest petit homenatge i perquè no, destaquem els nostres gegants i àguila, amb un toc retro.

En aquest número ens anem preparant per al que serà el número dels 5 anys, un número amb tot reconeixement cap a tota la gent que està participant durant aquests mesos.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Destaquem que tirar endavant una publicació així és molts costos i és per això que també estem treballant en aquest apartat per poder oferir un producte encara mes de qualitat. Per acabar i no m'enrotllo més, ús volíem donar les gràcies per fer-nos el mitjà amb més visualitzacions a internet, amb unes 70000 visualitzacions de la revista en digital.

Moltíssimes gràcies amics i amigues. Obrim la inscripció, al Segon premi literari de Vic 2020 i en aquest número us adjuntem les bases perquè aquest any, ús pugueu apuntar tots els que l'any passat vàreu quedar fora. Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat. Ens podeu enviar comentaris o articles a: info@larevistadevic.cat

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris