VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
Normalment en aquest apartat de la revista reflexiono de coses que em passen durant el mes i que quan me'n dono compte ja estan escrites, sense filtres.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

En aquests anys he conegut molta gent interessantíssima i d'altres que no tant, de tots me n'emporto un record. D'ací a poc temps farem 5 anys, 5 anys de descobriments, d'amistats de vida, però no tot ha sigut flors i violes.
 Aquest número hem volgut recuperar la capçalera de la Revista de Vich antiga, la del mestre Anglada, l'hi hem volgut oferir aquest petit homenatge i perquè no, destaquem els nostres gegants i àguila, amb un toc retro.

En aquest número ens anem preparant per al que serà el número dels 5 anys, un número amb tot reconeixement cap a tota la gent que està participant durant aquests mesos.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Destaquem que tirar endavant una publicació així és molts costos i és per això que també estem treballant en aquest apartat per poder oferir un producte encara mes de qualitat. Per acabar i no m'enrotllo més, ús volíem donar les gràcies per fer-nos el mitjà amb més visualitzacions a internet, amb unes 70000 visualitzacions de la revista en digital.

Moltíssimes gràcies amics i amigues. Obrim la inscripció, al Segon premi literari de Vic 2020 i en aquest número us adjuntem les bases perquè aquest any, ús pugueu apuntar tots els que l'any passat vàreu quedar fora. Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat. Ens podeu enviar comentaris o articles a: info@larevistadevic.cat

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Slider

7/recent-posts/slider