REVISTA DE VIC 58 "LA FESTA MAJOR DE VIC"

Normalment en aquest apartat de la revista reflexiono de coses que em passen durant el mes i que quan me'n dono compte ja estan escrites, sense filtres.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

En aquests anys he conegut molta gent interessantĂ­ssima i d'altres que no tant, de tots me n'emporto un record. D'acĂ­ a poc temps farem 5 anys, 5 anys de descobriments, d'amistats de vida, perĂČ no tot ha sigut flors i violes.
 Aquest nĂșmero hem volgut recuperar la capçalera de la Revista de Vich antiga, la del mestre Anglada, l'hi hem volgut oferir aquest petit homenatge i perquĂš no, destaquem els nostres gegants i Ă guila, amb un toc retro.

En aquest nĂșmero ens anem preparant per al que serĂ  el nĂșmero dels 5 anys, un nĂșmero amb tot reconeixement cap a tota la gent que estĂ  participant durant aquests mesos.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA

Destaquem que tirar endavant una publicaciĂł aixĂ­ Ă©s molts costos i Ă©s per aixĂČ que tambĂ© estem treballant en aquest apartat per poder oferir un producte encara mes de qualitat. Per acabar i no m'enrotllo mĂ©s, Ășs volĂ­em donar les grĂ cies per fer-nos el mitjĂ  amb mĂ©s visualitzacions a internet, amb unes 70000 visualitzacions de la revista en digital.

MoltĂ­ssimes grĂ cies amics i amigues. Obrim la inscripciĂł, al Segon premi literari de Vic 2020 i en aquest nĂșmero us adjuntem les bases perquĂš aquest any, Ășs pugueu apuntar tots els que l'any passat vĂ reu quedar fora. Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a travĂ©s de www.vicfm.cat. Ens podeu enviar comentaris o articles a: info@larevistadevic.cat

CLICA AQUÍ PER LLEGIR LA REVISTA EN LÍNIA
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris