Revista de Vic 46


Arriben dies mĂ gics a la ciutat de Vic, uns dies molt especials per la nostra cultura i tradiciĂł, on la gent surt a gaudir de la disbauxa al carrer.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR L'EDICIÓ EN LÍNIA

Podem contemplar els gegants i bestiari que tenim, perĂČ tambĂ© als Sagals a plaça i moltes activitats que acompanyen sempre a la Festa Major de Vic.
Dona la casualitat que el 5 de juny de l’any passat el dia de Sant Miquel, va nĂ©ixer el meu segon fill, o sigui que aquest any serĂ  el seu primer aniversari, i Ă©s per aixĂČ que encara ho celebrarem mĂ©s.

CLICA AQUÍ PER LLEGIR L'EDICIÓ EN LÍNIA


Veureu que aquest nĂșmero estĂ  farcit d’articles de gran diversitat, de coses que ens aneu comentant a travĂ©s de xarxes i correu, i el que ens agrada molt Ă©s la portada exclusiva que ens ha fet el meu amic i dibuixant DĂ nius.
Us deixo amb la revista d’aquest mes i comentar-vos que nomĂ©s ens queden 2 mesos i farem 4 anys, farem l’entrega de premis del VigatĂ  de l’any 2018 a l’Àngel Isern i entregarem un altre premi a la famĂ­lia de la NoemĂ­ dels Sagals com a Vigatana de l’any.
Moltes gràcies per fer-nos cada dia més GRANS!

CLICA AQUÍ PER LLEGIR L'EDICIÓ EN LÍNIA

Us deixem amb un nou nĂșmero farcit d’articles i consells comercials, i esperem que en gaudiu molt igual que nosaltres fent-la.

Recordeu que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 
info@larevistadevic.cat