Revista de Vic 36


La tornada a la normalitat és el que volem gairebé tots després de les vacances, i és que després d’un calorós estiu, on estem tot el dia menjant, descansant, visitant o viatjant, tornem a necessitar la nostra preuada rutina, tornar a dormir relativament d’hora i desendreçar els estris de treball del calaix.

A mi personalment m’agrada tenir un horari a seguir, sóc dels que a les 09.30 esmorzo però a la vegada a les 00.00 continuo despert, tenir-ho tot organitzat m’ajuda a portar un ritme de vida més relaxat, cosa que les vacances em dóna, però de diferent manera.


Tot i això, encara molts de vosaltres continueu de vacances o encara no les heu pogut començar i espereu amb candeletes poder marxar lluny d’on sou ara.

Aquests dies m’han donat per poder gaudir de la família, dels moments que moltes vegades no podem tenir amb els nostres fills, de poder acabar llibres, de dormir molt i de menjar tot el dia. També per poder pensar en projectes i de voler tornar amb tots vosaltres.


Així doncs, aquí acaben les meves curtes vacances, i torno al capdavant de la Revista de Vic, amb moltes novetats que us anirem desvetllant i amb les piles ben carregades per poder afrontar el dia a dia, almenys fins a les vacances de Nadal.

Recordem que ens podeu seguir a les xarxes socials Facebook i Twitter i a través de www.vicfm.cat.

Ens podeu enviar comentaris o articles a: 

info@larevistadevic.cat
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris