VIC FM

VIC FM

Theme Layout

Rightsidebar

Theme Translation

Trending Posts Display

9/recent-posts/grid

Home Layout Display

no

Posts Title Display

no

404

We Are Sorry, Page Not Found

Home Page
Les instal•lacions s’han dissenyat com espais “acollidors i ecoeficients” i permetran millorar el confort dels 600 pacients que cada any són atesos en aquesta planta, les seves famílies i els professionals que hi treballen


 El conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz, va visitar divendres a la tarda la nova planta 1 de l’Hospital Universitari de la Santa Creu de Vic. Unes instal•lacions que han estat completament remodelades i que acullen la Unitat de Cures Pal•liatives. En la visita, el conseller va estar acompanyat per l’alcaldessa de Vic i presidenta del Patronat de la Fundació Hospital de la Santa Creu, Anna Erra, representants de diferents entitats del territori i per l’equip assistencial del centre.

La nova planta va entrar en funcionament el passat 27 de juliol i s’ha construït com un espai ‘ecoeficient’, amb un sistema de climatització a través de sostres radials que garanteix una temperatura adequada i homogènia en totes les zones i habitacions i una il•luminació led d’altes prestacions i baix consum. I és que, després de 20 anys en funcionament, les anteriors instal•lacions requerien diverses actuacions per posar-les al dia respecte les noves normatives d’edificació, millorar-ne la qualitat ambiental i adequar-ne l’equipament.

Un Hospital acollidor

Un aspecte clau en el disseny ha estat el de convertir una planta d’hospital en uns espais que, a més de moderns i funcionals, fossin acollidors, càlids i propers, de manera que tant els pacients ingressats com les seves famílies disposin del millor entorn possible durant la seva estada a l’Hospital.
A la planta 1 de l’Hospital s’hi atenen cada any unes 600 persones. La majoria –uns 400 ingressos– corresponen a la Unitat de Cures Pal•liatives, que compta amb 20 llits. Un nombre significatiu de pacients que, gràcies a aquesta actuació, gaudiran d’uns equipaments nous i més acollidors i confortables.
Les noves instal•lacions ocupen una superfície d’uns 850 m2, amb 24 habitacions –15 individuals i 9 dobles–, i han suposat una inversió d’aproximadament 600.000 euros, finançats per la Fundació Hospital de la Santa Creu de Vic i amb l’ajuda d’institucions locals com Osona contra el Càncer.

Slider

7/recent-posts/slider