Els millors curtmetratges d’animació per adults a l’espai ETC de Vic

La sessió dels dijous de Cineclub Vic acollirà el proper 26 de febrer  “L’Animac Camina. Híbrid”, una selecció dels  millors curtmetratges per adults de la Mostra Internacional de Cinema d’Animació de Catalunya 2014 que se celebra cada any a la ciutat de Lleida. La projecció es farà a les 9 del vespre a l’espai ETC de Vic i serà gratuïta.

“L’Animac Camina. Híbrid” és una mostra de l’animació més arriscada del moment.  Avui, en el terreny de la creació i l'entreteniment, la tecnologia permet barrejar, cada vegada més i millor, diferents llenguatges i tècniques. La paraula “hybrida”, en llatí, al•ludeix a la mescla d'espècies. Els organitzadors de la Mostra han volgut traslladar aquesta analogia a l'actual món audiovisual on l'animació s'ha infiltrat en tot tipus de gèneres. És per això que el tema de Animac’14 es va dedicar a l'animació híbrida.

Un programa intensament artístic que recull fins a 8 treballs procedents d’arreu del món. Durant la sessió, que tindrà una durada aproximada d’una hora, es podran veure els curtmetratges Magma (Catalunya), Première Automne (França), Gloria Victoria (Canadà), Mademoiselle Kiki et les Montparnos (França), Lettres de femmes (França), Subconscious password (Canadà), Astigmatismo (Espanya) i The Ringer (Regne Unit/França).

Aquesta sessió oberta a tothom s’ha organitzat per part del mateix Ajuntament de Vic i amb la col·laboració habitual amb el CineClub Vic.
Publica un comentari a l'entrada

Comentaris