Èxit de les “tardes d’estiu al carrer” en places i parcs de Vic


Més de quaranta activitats gratuïtes al carrer i obertes a tothom han servit per omplir l’estiu de programació gratuïta i variada en carrers i places de la ciutat. “Les tardes d’estiu al carrer”, organitzades conjuntament amb la ciutadania, entitats socials, educatives, culturals, esportives i dels barris i l’Ajuntament de Vic, tenen la finalitat de reforçar la inclusió i la participació.

 

La regidora d’Educació i Joves, Elisabet Franquesa, exposa que la iniciativa té l’objectiu de seguir fomentant la convivència i valors com la sostenibilitat o la interculturalitat. “Un treball comunitari que afavoreix la implicació en el teixit social i cultural”, afegeix.

 

La programació s’ha pogut gaudir en places i parcs de Vic, des d’espais més populars com espais comunitaris que s’han redescobert com el pati del campus Miramarges de la Universitat de Vic, el bosquet de la plaça de l’Amusic a l’Horta Vermella, o el parc d’Antoni Rovira i Virgili al carrer de l’Alguer.

 

Durant dos mesos i mig s’han pogut programar diferents tipus d’espectacles (titelles, teatre, música, contes i pallassos), tallers (pintura, circ, castells, estampació, percussió, reparació de bicicletes i petits electrodomèstics),  exhibicions, jocs i esports.

Publica un comentari a l'entrada

Comentaris